Adatbázisunkban nyilvántartott alkotói szerepkörei:
- - Rendező -
 - Gasztroangyal 10.
 - Gasztroangyal 7.
 - Gasztroangyal 4.
 - Gasztroangyal – Bocuse d’Or
 - Gasztroangyal – Rábaköz
 - Gasztroangyal – Muravidék
 - Gasztroangyal 30. – Lovastúra
 - Gasztroangyal 32. – Ipoly mente
 - Gasztroangyal 35. – A fás legelők
 - Gasztroangyal 37. – Dunaharaszti
 - Gasztroangyal 1. – Best of 1. Disznóvágások
 - Gasztroangyal 3. – Best of 3. Pásztorkodás
 - Gasztroangyal 4. – Best of 4. Határon túli emlékek
 - Gasztroangyal 5. – Best of 5. Emlékezetes karakterek
 - Gasztroangyal 6. – Best of 6. Nemzetiségek
 - Gasztroangyal 9. – Best of 9. Halak
 - A KÁLI-MEDENCE ŐRZŐI
 - Gasztroangyal 28. – Somló
 - A Szerelmes Nyugat: Juhász Gyula szerelmei
 - Gasztroangyal 41. – Nemzetek karácsonya
 - Gasztroangyal – Gasztroangyal – Válogatás az év legemlékezetesebb pillanataiból
 - Gasztroangyal 7. – Best of 7. Húsfalók
 - Gasztroangyal 31. – Velencei-tó
 - Gasztroangyal 36. – Aggtelek és környéke
 - Gasztroangyal 38. – Hajdúböszörmény
 - Gasztroangyal 41. – Nagykáta
 - Gasztroangyal 3. – Keszthely
 - Gasztroangyal – Marcsi kedvencei
 - Gasztroangyal – Keszthely
 - Gasztroangyal – Mura vidék
 - Gasztroangyal 22. – Válogató adás – nálunk élő külföldiek
 - Gasztroangyal 26. – Válogató adás – Különleges főzési módszerek
 - Gasztroangyal 23. – Válogató adás – A legkedveltebb receptek
 - Gasztroangyal 18. – Dunakanyar
 - Gasztroangyal 20. – Kisújszállás
 - Gasztroangyal 23. – Dél-Somogy
 - Gasztroangyal 24. – Gasztroangyal, Marcsi, bogrács, nyár 1.
 - Gasztroangyal 28. – Bakony
 - Gasztroangyal 33. – Erdővidék
 - Gasztroangyal 34. – Torockó
 - Gasztroangyal 24. – Válogató adás-Budapest
 - Gasztroangyal 42. – Átány
 - A Szerelmes Nyugat: Juhász Gyula szerelmei
 - Gasztroangyal 8. – Best of 8. Csángók
 - Gasztroangyal 27. – Válogató adás – Balaton
 - Gasztroangyal 25. – Válogató adás – Sztárvendégek
 - Gasztroangyal – Chili
 - Gasztroangyal – Göcsej
 - Gasztroangyal – Nemzetek konyhája Budapesten
 - Gasztroangyal – Baja
 - Gasztroangyal 14. – Húsvét Erdélyben
 - Gasztroangyal – Baja
 - Új idők, új dalai 47. – Palestrina – Az ellenpontok harmóniájában
 - Balaton, a napfény kertje
 - Gasztroangyal 12. – Tél végi túra Zalában
 - Gasztroangyal 14. – Arad
 - Gasztroangyal 15. – Méhkerék
 - Gasztroangyal 16. – Lórév
 - Gasztroangyal 20. – Magyarlapád
 - Gasztroangyal 21. – Kolozsvár
 - Gasztroangyal 28. – Tállya
 - Gasztroangyal 29. – Befőzés Szentesen
 - Gasztroangyal 30. – Kakucs
 - Gasztroangyal 32. – Berzencei batátaszüret
 - Gasztroangyal 34. – Szeged környéki zöldségmustra
 - Gasztroangyal 41. – Őszi túra a Vendvidéken
 - Gasztroangyal – Mátranovák
 - Gasztroangyal 21. – Slow food mozgalom
 - Gasztroangyal 18. – Egyházaskozár
 - Gasztroangyal – Őrség
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2. – A csirke
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 3. – A rétes
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 4. – A kacsa
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 5. – Fonott kalácsok
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 6. – A sertéssült
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 7. – Bőrös húsok
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 8. – Réteges sütemények
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 9. – A csokoládétorta
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 11. – A házi tészta
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 13. – A ponty
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 14. – Leveles tészta
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 15. – A sonka
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 16. – A bárány
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 17. – A kuglóf
 - Gasztroangyal – Akasztó
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 27. – Lecsó
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 28. – Egytálételek
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 29. – Szálkás halak
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 30. – Főzelékek
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 31. – Paprikás és pörkölt
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 32. – A nyúl
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 34. – A tarhonya
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 35. – A liba
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 36. – Sós aprósütemények
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 37. – A sütőtök
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 38. – Adventi készülődés – “gazdag” sütemények
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 39. – Adventi készülődés – Bejgli és parfé
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 40. – Adventi készülődés – Mákos guba és “Szalaberna”
 - Gasztroangyal 3. – Belvárosi gasztrotúra
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 41. – Adventi készülődés – Karácsonyi klasszikusok
 - Gasztroangyal 8. – Erdély télen I.
 - Gasztroangyal 9. – Erdély télen II.
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 3. – Ételek sertéshúsból
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 4. – A fánk
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 5. – Téli péksütemények
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 6. – Sütemények tojásfehérjével
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 7. – Kosárkák
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 8. – Tejfölös fogások
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 9. – Böjti édességek
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 10. – Savanyú ételek
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 11. – Egytálételek 2.
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 15. – Aranygaluska és croffin
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 16. – Tavaszi kedvencek
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 17. – Túrós desszertek
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 18. – Sütemények lapokból
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 19. – Kelet-magyarországi különlegességek
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 20. – Csotros kalács és Gundel palacsinta
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 21. – Receptek otthoni piknikhez
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 22. – Sparheltben sült ételek
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 23. – Sparhelten főtt receptek
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 24. – Lakodalmi csibeleves és joghurtos palacsinta
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 26. – Őszi gyümölcsös desszertek
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 27. – Frédi szelet és papszelet
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 28. – A csülök
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 29. – Sörkifli és baguette
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 30. – Macskaszem és fordított sütemény
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 31. – Tarja kétféleképpen
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 32. – Variációk császárhúsra
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 33. – Görögolvasó angyalbakanccsal és babfőzelék pulykakolbásszal
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 34. – Kürtős kalács és libasült
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 35. – A pacal
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 36. – Egyszerű és nagyszerű ízek
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 37. – Mézes krémes és gyümölcskenyér
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 38. – Ischler és Pozsonyi kifli
 - Új idők, új dalai 27. – Tudomány és fantasztikum – A Sci-fi irodalom
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 5. – Erdélyi fogások
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 6. – Téli menü
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 7. – Sólet és cassoulet
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 8. – Kelt hájas és csirkeszív villámgyorsan
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 39. – Mákos édességek
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2. – Derelye és kenyérpuding
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 3. – Szalontüdő és agyas leves
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 4. – Paradicsomos káposzta és vegetáriánus töltött káposzta
 - Gasztroangyal 10. – Dunai halak
 - Gasztroangyal 17. – A nyúl
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 10. – Vasárnapi kacsalakoma
 - Gasztroangyal 10. – Hajós
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 10. – A bab
 - Gasztroangyal – Kerekrépa, mustár
 - Gasztroangyal 25. – Tyúkok a Hungaroringen
 - Magyarország finom 55. – Sárgabarack krémleves, Ötven darabos
 - Gasztroangyal 36. – Gombás ételek
 - Magyarország finom 47. – Sült tejberizs (Sütlac), Perzsa paradicsomos padlizsán, Perzsa húsos rizs
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 14. – Húsvét
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 14. – Húsvéti menü
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 15. – Sztrapacska és agnolotti
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 16. – Tavaszi fogások
 - Új idők, új dalai 32. – Színházi jelmez és díszlet (iparművészeti alkotások a színházban)
 - Magyarország finom 54. – Túrós meggyes – rétes, Lakodalmas csibeleves
 - Magyarország finom 59. – Céklaleves, Rókagomba pörkölt juhtúróval, Ecetes tejfölös torma, Tojásos egresszósz, Párolt disznóparéj
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 17. – Bukta és pikáns zöldségleves
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 18. – Savanyú marharagu és sertésszűz sztroganoff
 - Új idők, új dalai 35. – Mágikus erdők, mítikus lények – A fantasy irodalom
 - Új idők, új dalai 36. – Hús-vér operahősök – Rigoletto a Dóm téren
 - Új idők, új dalai 37. – A szürke összes árnyalata – Betonszobrászat
 - Új idők, új dalai 38. – Újragondolt formák – Figurális szobrászat másként
 - Új idők, új dalai 39. – Struktúrált valóságok – A geometria peremén
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 19. – Tavaszi levesek
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 20. – A máglyarakás
 - Új idők, új dalai 41. – Évszázados értékek – A Százados úti művésztelep
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 13. – Húsvéti kalácsok
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 13. – Kalácsok Húsvétra
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 21. – Oroszkrém torta és macaron
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 23. – Tojásleves és szárnyas ragu
 - Új idők, új dalai 50. – A kereszténység bölcsőjénél – Ókeresztény himnuszok
 - Új idők, új dalai 49. – A művész bölcsője – Epreskert
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 22. – Sült oldalas főzelékkel
 - Új idők, új dalai 43. – Zene és víziók – Carmina Burana az Erkel Színházban
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 24. – Finomfőzelék és brassói
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 25. – Rákóczi túrós és epres rétes
 - Gasztroangyal 3. – Hagyma és fokhagyma
 - Gasztroangyal 4. – A fűszerpaprika
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 19. – Az eper
 - Gasztroangyal 6. – Jászdózsa és Jászjákóhalma
 - Gasztroangyal 7. – Köveskál
 - Magyarország finom 33. – Töltött jalapeno, Chilis-csokis süti
 - Magyarország finom 36. – Zalai borítós, Süllő zöldségágyon, Csigaragu
 - Gasztroangyal 10. – Celldömölk
 - Magyarország finom 51. – Focaccia col formaggio di recco, Pizza margherita
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 18. – A spárga
 - Gasztroangyal 13. – Vendégségben a MEZGÉ-nél
 - Gasztroangyal 14. – Kazár
 - Gasztroangyal 15. – Szihalom
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 20. – Tavaszi zöldfűszerek
 - Gasztroangyal 18. – Hajdúdorog
 - Gasztroangyal 19. – Szenna
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 21. – A spenót
 - Gasztroangyal 20. – Cserépfalu
 - Gasztroangyal 22. – Válogató adás – Különleges helyszínek
 - Gasztroangyal 23. – Válogató adás – Séfek
 - Gasztroangyal 24. – Válogató adás – a legjobb kalácsok
 - Gasztroangyal 25. – Válogató adás – Balatonfelvidék
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 22. – Különleges kalácsok
 - Gasztroangyal 27. – Válogató adás – Hortobágy
 - Gasztroangyal 28. – Kecskemét
 - Gasztroangyal 29. – Tisza-tó
 - Gasztroangyal 31. – Szentendrei skanzen
 - Gasztroangyal 32. – Emu és strucc
 - Gasztroangyal 34. – Nagykörű – Ártéri gazdálkodás
 - Gasztroangyal 36. – Röjtökmuzsaj
 - Gasztroangyal 37. – Őszi kirándulás az Őrségben
 - Gasztroangyal 40. – Fegyvernek
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 24. – Őrségi fogások
 - Gasztroangyal 41. – Goricskó
 - Gasztroangyal 42. – Barkóság
 - Gasztroangyal 1. – Szatmár a határon túl
 - Gasztroangyal 2. – Máramaros
 - Magyarország finom 56. – Görögdinnye gazpacho, Savanyított dinnye, Cigányka
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 25. – Házi péksütemények
 - Az idők jelei
 - Gasztroangyal 5. – Téli Balaton
 - Gasztroangyal 7. – Tokaji túra
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 26. – Gyümölcsös finomságok
 - Gasztroangyal 9. – Lulla
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 23. – A kora nyár ízei
 - Magyarország finom 37. – Zsófia torta, Rostélyos pohánkaágyon
 - Gasztroangyal 2. – Nagybajom
 - Magyarország finom 13. – Tyúkhúsleves, Tönkölykorpás kifli
 - Istenke bicskája
 - Gasztroangyal 10. – Pesti gasztrokaland
 - Gasztroangyal 12. – Császártöltés
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 11. – Krumplis fogások
 - Magyarország finom 14. – Olajos hal, Cigány töltött káposzta
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 25. – Különleges rétesek
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 26. – Gyuvecs és török lecsó
 - Magyarország finom 49. – Sült pisztráng, Sült szarvascomb szeletek tócsival és mozzarellás paradicsomsalátával, Habos diós kifli, Sós stangli
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 27. – Fonyódi petyek és sült pisztráng
 - Magyarország finom 16. – Szármánt, Kásás hurka
 - Magyarország finom 48. – Kolostoros káposzta, Vöröslencsés káposztaleves, Káposztás pogácsa
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 28. – Mandulás sütemények
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 29. – Habos diós és osztrák császármorzsa
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 30. – Káposztás fogások
 - Magyarország finom 52. – Fogas fasírt cukorborsó-mángold pürével és pirított mandulával, Mentás zöldborsókrémleves, Ibolyás csokitorta
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 31. – Zakuszka és padlizsánkrém
 - Magyarország finom 20. – Mocskos tészta, Tarpai paraszt porlós
 - Magyarország finom 15. – Szilvalekváros orda, Vargabéles, Fűszeres kenyér, Ordás töltött tésztabatyu
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 32. – Őszi fogások tökből és zúzából
 - Magyarország finom 21. – Churut, Örmény fülleves – Angadzsabor, Örmény palacsinta
 - Új idők, új dalai 6. – Az acélszobrászat
 - Magyarország finom 22. – Sajtos- tepertős kalács, Csicsóka pástétom, Batáta pástétom
 - Magyarország finom 17. – Krumplikása, Töltött fácánmell, Kacsamájjal töltött kucsmagomba
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 33. – Két izgalmas levesrecept
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 33. – Töltött csirke variációk
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 34. – Receptek Márton-napra
 - Új idők, új dalai 8. – Monokróm festészet
 - Új idők, új dalai 9. – Az ifjúsági regény
 - Magyarország finom 41. – Kínai csípős kacsaszív, Gulab Jamun fánkocskák
 - Magyarország finom 58. – Mátrai betyárgulyás, Paradicsomos sült báránygerinc, Juhtúrós puliszka
 - Új idők, új dalai 13. – Találkozás egy régi ismerőssel – A Goldberg variációk
 - Magyarország finom 35. – Birsalma csatni, Birsalmás bableves
 - Új idők, új dalai 15. – A hely szelleme – A Hódmezővásárhelyi festészet (Vásárhelyi festészet)
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 35. – Melengető levesek
 - Magyarország finom 24. – Rántott hús gluténmentesen amaránt körettel, Kókuszkrémes vöröslencse-leves, Bundázott padlizsán barnarizzsel és narancsos almacsatnival, Köles “túrógombóc”
 - Magyarország finom 12. – Slambuc, Birkapörkölt
 - Magyarország finom 40. – Levendulás keksz, Citromkrém, Erdei gombakrémleves parmezán sables-val
 - Magyarország finom 38. – Rugelach, Aszaltszilvával töltött édes maceszgombóc
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 36. – Boldogi nagyrózsa és sütőtökös pite
 - Magyarország finom 25. – Hideg barackleves, Pikáns sült őszibarackok, Szatymazi őszibarackbefőtt, Szatymazi barackos sütemény
 - Új idők, új dalai 18. – A tudatos giccs a művészetben
 - Magyarország finom 31. – Hagymás vér, Gyümölcsfánk
 - Magyarország finom 57. – Göngyölt sült hasaalja szalonna, Bulgur zöldségekkel és körömvirágos paradicsom chutney-val füstölt sertés szűzzel bizarr borjú
 - Magyarország finom 42. – Fácánleves, Töltött káposzta nádudvari módra, Slambuc, Rakott palacsinta trófea módra
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 40. – Receptek karácsonyra
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 37. – Manuk szelet és karácsonyi kekszek
 - Magyarország finom 26. – Cseresznyelekváros gombóc, Cseresznyeleves, Cirkos kalács, Cseresznyelekvár
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 38. – Mákos csík és töltött káposzta
 - Új idők, új dalai 20. – Az idő forgácsai – A faszobrászat
 - Magyarország finom 27. – Szarvas vesevelő, Vaddisznómájjal töltött gombafejek, Vadkacsa nyárson
 - Magyarország finom 34. – Zserbó, Gyümölcskenyér
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 40. – Eszterházy torta és krumplicukorkás sütemény
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 39. – Luca napi pogácsa és ernyős hájas
 - Magyarország finom 28. – Kapucnyika, Mákosguba (opekanca), Bögrés sajttorta
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 42. – Szilveszteri készülődés
 - Új idők, új dalai 28. – Más megvilágításba helyezni – Fény a fotóművészetbe
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 1. – Kelt kalácsok
 - Új idők, új dalai 1. – Így születik a csendélet
 - Új idők, új dalai 2. – Fénytér
 - Új idők, új dalai 4. – Az anyagot öltött gondolat
 - Új idők, új dalai 3. – Jelen lenni
 - Új idők, új dalai 5. – Mozdulatok Kánonja – Pantomim
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 1. – A túró
 - Magyarország finom 1. – Ernyős hájas, Non plus ultra
 - Szódavíz
 - Kire ütött…? – Janikovszky Éva
 - Új idők, új dalai 8. – Egy balettelőadás születése
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 41. – Szilveszteri készülődés
 - Magyarország finom 2. – Rózsa Sándor kedvence, Gurulós fánk
 - Új idők, új dalai 9. – Így születik az akt grafika
 - Új idők, új dalai 10. – Így születik az egyperces
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 1. – Disznótoros
 - Magyarország finom 3. – Töltött szőlőlevél, Görög citromos süti
 - Új idők, új dalai 11. – Egy zongoraest születése
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2. – Farsangi finomságok
 - Magyarország finom 4. – Rétes, Tarhonyaleves
 - Új idők, új dalai 12. – Egy Kortárs táncelőadás születése
 - Új idők, új dalai 14. – Így születik a gyerekvers
 - Új idők, új dalai 15. – Így születik a kóruskoncert – Az örökérvényűség keresése
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 3. – Palócleves és koriander acorda
 - Magyarország finom 5. – Strudli, Fűszeres marhafasírt gombaraguval
 - Új idők, új dalai 2. – A színházi jelmeztervezés – Az empátia művészete
 - Új idők, új dalai 5. – Az orgona – A királynő – Az orgona művészete
 - Magyarország finom 30. – Kásás galuska (töltike), Töltött tyúk
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2. – Ételek disznóvágásra
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 4. – Cigánypecsenye és “fürj, zeller, hajdina”
 - Magyarország finom 6. – Téli erdei gombaleves, Babbal töltött burgonya, Savanyú káposztás saláta
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 5. – Kaputámaszték
 - Új idők, új dalai 7. – Textilművészet – Trendek nélkül – A textil szabadsága
 - Magyarország finom 32. – Kelt-hájas kifli, Papsipka
 - Magyarország finom 60. – Krumplis csuka, Töltött csuka
 - Magyarország finom 18. – Gyöngyös ragu, Mézes-mustáros csirke, gyömbéres almával és mákos rizzsel
 - Magyarország finom 43. – Grillezett báránymájas hurka, Báránygulyás sült gombákkal, Bárányburger
 - Magyarország finom 44. – Sült uborka, Csicsókasaláta, Hajtogatott réteges keletlen
 - Magyarország finom 29. – Örömkalács
 - Magyarország finom 46. – Paprikáscsirke leves, Kvircedli, Bajor Galloway marharolád mustáros szószban szalvétagombóccal
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 6. – Lángos
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 7. – Sárgaborsó-főzelék
 - Új idők, új dalai 9. – A cirkusz pszichológusai – A bohócok
 - Magyarország finom 7. – Savanyú sertéspacal, Paprikás halragu, Juhtúrós sztrapacska
 - Új idők, új dalai 12. – Ön. Arc. Kép – A tükröződő én
 - Új idők, új dalai 13. – Könyvillusztráció – Írás képek
 - Új idők, új dalai 14. – A ritmus zenéje – Szívvel dobbal
 - Magyarország finom 53. – Malacsült parázskrumplival és sültpaprikasalátával, Csőben sült zöldségek
 - Új idők, új dalai 18. – Az érzelmek dinamikája – A fizikai színház
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 9. – Pénteki tésztaételek
 - Magyarország finom 39. – Kacsaaprólékkal főtt paradicsomos káposzta, Gombócleves, Pirított gombóc
 - Magyarország finom 19. – Rábaközi vert perec, Kapuvári böllérmáj
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 1. – Malacköröm és malacfül
 - Új idők, új dalai 26. – Az egyéniség ritusa – Néptánc és önkifejezés
 - Magyarország finom 45. – Borsos kalács, Rácponty
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 8. – Krumplis rucatalp
 - Magyarország finom 8. – Csokoládés mogyorókrém, tökmagkrém, Bakonyi sertésragu
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 9. – Gombócleves, pirított gombóc
 - Új idők, új dalai 28. – Klasszikus újjászületések – Variációk a négy évszakra
 - Magyarország finom 9. – Lucerna főzelék, Csángó paszulyleves
 - Új idők, új dalai 29. – A szem a lélek tükre – Op-Art a kiszámított illúzió
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 10. – Somlói galuska
 - Magyarország finom 10. – Töltött galamb, Szüreti szarvasragu, Nyúlmájjal töltött tésztabatyu
 - Új idők, új dalai 31. – Versenyfutás a képzelettel – A mese
 - Új idők, új dalai 32. – Életre kelt képkockák – Az animációsfilm
 - Magyarország finom 11. – Uborkás hűsítő ital, Zakuszka, Laska, Hajdinás pogácsa
 - Új idők, új dalai 34. – Természetművészet – A környezethez igazított alkotás
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 12. – Vendégváró sütemények
 - Új idők, új dalai 36. – A szabadság élménye – Jazzénekesek között
 - Új idők, új dalai 38. – A tudatfeletti rend – Kortárs zongoradarabok
 - Új idők, új dalai 42. – Tudatos véletlen – A gesztusfestészet
 - Új idők, új dalai 43. – Bánk bán háromszor – Újrahangolt klasszikus
 - Új idők, új dalai 45. – Egyszerűen énekelni – Bel canto
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 12. – Tavaszi desszertek
 - Magyarország finom 23. – Vörösboros marhapofa csicsókapürével, töltött marhaszív, Pacalleves sült céklával és lencsével
 - Új idők, új dalai 47. – A lélek meghosszabbítása – A szaxofon
 - Új idők, új dalai 49. – Egy élet a felső zsebben – Szájharmonikások
 - Új idők, új dalai 50. – Filmek a színpadon: A vászonról a deszkákra – Filmadaptációk a színpadon
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 11. – Mákos ferentő
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 12. – A sült hal
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 12. – Csülkös bableves
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 13. – Felhő szelet
 - Új idők, új dalai 51. – Követni a víziókat – Regény a balettszínpadon
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 14. – Ostyás sütemények
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 15. – Húsvéti fogások
 - Magyarország finom 50. – Rózsakrémes, Kecskesajttal töltött kalács
 - Új idők, új dalai 1. – Képes mesék, mesés képek – A gyerekkönyv illusztráció
 - Új idők, új dalai 2. – Végtelen szabadság – Jazzgitárosok nyomában
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 16. – Spárga és krokett
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 19. – Stíriai metélt
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 18. – Töltött Csirke
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 17. – Zöldborsófőzelék
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 20. – Öreglebbencs
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 21. – Rácponty
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 22. – Lakodalmas kalács
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 23. – Dedelle
 - A Magyar Zene Háza
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 27. – Legényfogó leves
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 28. – Császárrétes
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 29. – Citromos szelet
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 30. – Kasespatzle
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 31. – Körömpörkölt csülökkel
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 32. – Dinsztelt füstölt kolbász
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 33. – Libasült és sztrapacska
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 34. – Sütőtökben sült csirke
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 35. – Zalai borítós
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 36. – Gesztenyés bejgli
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 37. – Páránfőtt
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 39. – Töltött pulyka
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 38. – Vörösboros kakas
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 40. – Ünnepi körtés sütemény
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/2. – Krumplikása
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/1. – Káposztás pogácsa
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/3. – Mocskos tészta
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/4. – Tejes krumplileves
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/5. – Strudli
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/6. – Prézlis knédli
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/7. – Lucskos káposzta
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/8. – Vaníliás csiga
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/9. – Juhtúrós rakott nokedli
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/10. – Vadas marhanyelv
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 11. – Sült bab kenyérlángossal
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 12. – Halgombócleves
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 13. – Gulyás
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 14. – Főrendi fánk
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 15. – Darunyak
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 16. – Cserta-menti kanászleves
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 17. – Édes málé
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/19. – Tót lepény
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/20. – Kapuvári bicskás pecsenye
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/21. – Pulutyka és pulykaszárny
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/22. – Vargányás hajdinaleves
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/23. – Színes kuglóf
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/24. – Rábavidéki gibanica
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/25. – Pelmenyi
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/26. – Túrós lepény
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/28. – Gyemikát
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/29. – Hagymás rostélyos
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/30. – Csikós tokány
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/31. – Kürtős kalács
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/32. – Juhtúrós pogácsa
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/33. – Tökbélleves és tökpörkölt
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/34. – Csákvári mustáros, tejfölös szelet
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/36. – Savanyú káposztás, körtés nudli
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/35. – Tepertős kőttes
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/37. – Gánica
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/38. – Kerekrépás húsgombóc
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/40. – Diótorta
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/18. – Lencseleves csülökkel
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/41. – Korhely halászlé
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/39. – Csokoládés csillag
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/1. – Pacalcsorba
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/2. – Mágnás mákos
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/3. – Marhalábszárpörkölt
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/4. – Piskótás rétes
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/5. – Céklás bableves
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/6. – Grízes lángos
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/7. – Túrós csusza gazdagon
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/8. – Vágott leves
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/9. – Loksa
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/10. – Holstein szelet
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/11. – Böjti leves
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/12. – Darálós keksz
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/13. – Borsos kalács
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/14. – Palóc oldalas
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/16. – Fogas kárpáti módra
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/17. – Nevenincs kifli
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/19. – Kaszás leves
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/18. – Rántott borjúláb
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/20. – Eszterházy rostélyos
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/21. – Karikás béles
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/22. – Rigolettó
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/23. – Maultasche
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/24. – Kemenesi Béles
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/15. – Placsinta
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/27. – Málékenyér
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/25. – Káposztás pompos
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/26. – Hancsik Edit emlékére
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/27. – Nyírségi gombócleves
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/28. – Mics
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/29. – Blaha Lujza torta
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/30. – Kókuszkocka
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/31. – Vesevelő
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/32. – Rakott zöldbab
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/33. – Omlós, sajtos csiga
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/34. – Kelt mákos gombóc
 
- - Operatőr -
 - Benedek apó meséi
 - Van Más Kép – Ifjúsági Film- és Videoklip-fesztivál Szegeden
 - Táncírók
 - Armel Operafesztivál (összefoglaló)
 - Sírjaik hol domborulnak? – 8/4.
 - VIII. Nemzetközi Simándy József Énekverseny
 - A húrok bűvöletében – Pillanatképek a III. Nemzetközi Hárfaversenyről – Szegeden
 - Antik történet
 - Cimbalomvilág
 - Egy színpadon
 - DEAL
 - Édeskeserű
 - XXII. Bánáti Szemle Deszken
 - Édeskeserű – Táncjáték erdélyi muzsikára
 - XIII. Nemzetközi Újévi Cimbalomkoncert
 - Méhkeréki Uborkafesztivál
 - Őrség, a hívó szó
 - A mi szlovák Csabánk 2.
 - Szlovák visszhangok
 - A mi szlovák Csabánk 1.
 - Gasztroangyal 32. – Ipoly mente
 - A mi szlovák Csabánk 2.
 - Gasztroangyal 35. – A fás legelők
 - Gasztroangyal 37. – Dunaharaszti
 - Gasztroangyal 1. – Best of 1. Disznóvágások
 - Gasztroangyal 3. – Best of 3. Pásztorkodás
 - Gasztroangyal 4. – Best of 4. Határon túli emlékek
 - Gasztroangyal 5. – Best of 5. Emlékezetes karakterek
 - Gasztroangyal 6. – Best of 6. Nemzetiségek
 - Szőlő, bor, történelem
 - Szőlőtőkét kovácsolni a történelemből
 - Szegedi román emlékek
 - Gasztroangyal 9. – Best of 9. Halak
 - A KÁLI-MEDENCE ŐRZŐI
 - Egy fordított utat járok – portré Sprok Antal bútorszobrászról
 - Tremolo
 - A Szerelmes Nyugat: Juhász Gyula szerelmei
 - Gasztroangyal 41. – Nemzetek karácsonya
 - Gasztroangyal 7. – Best of 7. Húsfalók
 - Gasztroangyal 31. – Velencei-tó
 - Román filmek Magyarországon
 - Gasztroangyal 36. – Aggtelek és környéke
 - Gasztroangyal 2. – Best of 2. Erdély
 - “70 éve együtt”
 - Gasztroangyal 38. – Hajdúböszörmény
 - Gasztroangyal 41. – Nagykáta
 - Vizuálpedagógiai közmunkás 2.
 - Vizuálpedagógiai közmunkás 1.
 - Gasztroangyal 3. – Keszthely
 - Cimbalomálom
 - Zegzugos történetek – Békéscsabai – Andrássy út
 - Nemzetségéhez hű – Hornokné Dr. Uhrin Erzsébet, PhD. portréja
 - “Énekeljetek az Úrnak új éneket, mert csoda dolgokat cselekedett”
 - Istent tehetséget adott…
 - Käferológia
 - Gasztroangyal 26. – Válogató adás – Különleges főzési módszerek
 - Gasztroangyal 23. – Válogató adás – A legkedveltebb receptek
 - Gasztroangyal 18. – Dunakanyar
 - Gasztroangyal 20. – Kisújszállás
 - Gasztroangyal 23. – Dél-Somogy
 - Gasztroangyal 24. – Gasztroangyal, Marcsi, bogrács, nyár 1.
 - Gasztroangyal 28. – Bakony
 - Purcárete Meggyeskertje
 - Gasztroangyal 33. – Erdővidék
 - Tatai Patara 2019 – a nagy durranás
 - Gasztroangyal 34. – Torockó
 - Gasztroangyal 42. – Átány
 - Repülés Kétegyháza felett
 - A Szerelmes Nyugat: Juhász Gyula szerelmei
 - Kalaris, ami összeköt
 - Gasztroangyal 8. – Best of 8. Csángók
 - Ötéves út
 - Magdika, “a városképi jelentőségű” fotóriporter
 - Az utolsó magyarcsanádi lelkész
 - Volt egyszer egy karácsony
 - Zegzugos történetek – A soknevű békéscsabai főutca históriája
 - Méhkeréki gyökerű orvosok
 - Zenehíd
 - Soha többé egyedül
 - “De az Úr mellém állt és megerősített engem”
 - Gasztroangyal – Nemzetek konyhája Budapesten
 - Gasztroangyal 14. – Húsvét Erdélyben
 - Gasztroangyal – Baja
 - Egy határtalan könyv
 - Sport a világjárvány idején
 - Új idők, új dalai 47. – Palestrina – Az ellenpontok harmóniájában
 - 170 éve született Mihai Eminescu
 - Balaton, a napfény kertje
 - Gasztroangyal 12. – Tél végi túra Zalában
 - Gasztroangyal 14. – Arad
 - “A Szövetség soha nem adja fel!”
 - Gasztroangyal 15. – Méhkerék
 - Varázsing
 - Gasztroangyal 16. – Lórév
 - Gasztroangyal 20. – Magyarlapád
 - Bukovinai kolostorok. Voronet
 - Románia aranya
 - Gasztroangyal 21. – Kolozsvár
 - Gasztroangyal 28. – Tállya
 - Gasztroangyal 29. – Befőzés Szentesen
 - Gasztroangyal 30. – Kakucs
 - Pakulár Együttes. Erdélyi román táncok
 - Gasztroangyal 32. – Berzencei batátaszüret
 - Gasztroangyal 34. – Szeged környéki zöldségmustra
 - Gasztroangyal 41. – Őszi túra a Vendvidéken
 - Az ottlakai kincs
 - Gasztroangyal 21. – Slow food mozgalom
 - Gasztroangyal 18. – Egyházaskozár
 - Gasztroangyal – Őrség
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2. – A csirke
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 3. – A rétes
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 4. – A kacsa
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 5. – Fonott kalácsok
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 6. – A sertéssült
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 7. – Bőrös húsok
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 8. – Réteges sütemények
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 9. – A csokoládétorta
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 11. – A házi tészta
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 13. – A ponty
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 14. – Leveles tészta
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 15. – A sonka
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 16. – A bárány
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 17. – A kuglóf
 - Purpur
 - Az én Csanádom
 - Gasztroangyal – Akasztó
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 27. – Lecsó
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 28. – Egytálételek
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 29. – Szálkás halak
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 30. – Főzelékek
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 31. – Paprikás és pörkölt
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 32. – A nyúl
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 34. – A tarhonya
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 35. – A liba
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 36. – Sós aprósütemények
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 37. – A sütőtök
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 38. – Adventi készülődés – “gazdag” sütemények
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 39. – Adventi készülődés – Bejgli és parfé
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 40. – Adventi készülődés – Mákos guba és “Szalaberna”
 - Gasztroangyal 3. – Belvárosi gasztrotúra
 - Táncok a határon túlról. Viorel Nistor
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 41. – Adventi készülődés – Karácsonyi klasszikusok
 - Végtelen oszlop
 - 30 szimpózium
 - Gasztroangyal 8. – Erdély télen I.
 - Gasztroangyal 9. – Erdély télen II.
 - “Isten nékem erőm, bizodalmam”
 - MMA – portré sorozat 24. – Dolgozni csak pontosan, szépen – portréfilm Kollár Éva karnagyról
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 3. – Ételek sertéshúsból
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 4. – A fánk
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 5. – Téli péksütemények
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 6. – Sütemények tojásfehérjével
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 7. – Kosárkák
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 8. – Tejfölös fogások
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 9. – Böjti édességek
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 10. – Savanyú ételek
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 11. – Egytálételek 2.
 - Karanténban a Furmicska
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 15. – Aranygaluska és croffin
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 16. – Tavaszi kedvencek
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 17. – Túrós desszertek
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 18. – Sütemények lapokból
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 19. – Kelet-magyarországi különlegességek
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 20. – Csotros kalács és Gundel palacsinta
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 21. – Receptek otthoni piknikhez
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 22. – Sparheltben sült ételek
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 23. – Sparhelten főtt receptek
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 24. – Lakodalmi csibeleves és joghurtos palacsinta
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 26. – Őszi gyümölcsös desszertek
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 27. – Frédi szelet és papszelet
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 28. – A csülök
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 29. – Sörkifli és baguette
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 30. – Macskaszem és fordított sütemény
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 31. – Tarja kétféleképpen
 - Egy kinyújtott kéz és egy lehetőség
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 32. – Variációk császárhúsra
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 33. – Görögolvasó angyalbakanccsal és babfőzelék pulykakolbásszal
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 34. – Kürtős kalács és libasült
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 35. – A pacal
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 36. – Egyszerű és nagyszerű ízek
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 37. – Mézes krémes és gyümölcskenyér
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 38. – Ischler és Pozsonyi kifli
 - Zenés utazás térben és időben
 - Új idők, új dalai 27. – Tudomány és fantasztikum – A Sci-fi irodalom
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 5. – Erdélyi fogások
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 6. – Téli menü
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 7. – Sólet és cassoulet
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 8. – Kelt hájas és csirkeszív villámgyorsan
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 39. – Mákos édességek
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2. – Derelye és kenyérpuding
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 3. – Szalontüdő és agyas leves
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 4. – Paradicsomos káposzta és vegetáriánus töltött káposzta
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 10. – Vasárnapi kacsalakoma
 - Gasztroangyal 10. – Hajós
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 10. – A bab
 - Magyarország finom 55. – Sárgabarack krémleves, Ötven darabos
 - Magyarország finom 47. – Sült tejberizs (Sütlac), Perzsa paradicsomos padlizsán, Perzsa húsos rizs
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 14. – Húsvét
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 14. – Húsvéti menü
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 15. – Sztrapacska és agnolotti
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 16. – Tavaszi fogások
 - Új idők, új dalai 32. – Színházi jelmez és díszlet (iparművészeti alkotások a színházban)
 - Magyarország finom 54. – Túrós meggyes – rétes, Lakodalmas csibeleves
 - Magyarország finom 59. – Céklaleves, Rókagomba pörkölt juhtúróval, Ecetes tejfölös torma, Tojásos egresszósz, Párolt disznóparéj
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 17. – Bukta és pikáns zöldségleves
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 18. – Savanyú marharagu és sertésszűz sztroganoff
 - Találkozás Gerard Depardieu-vel
 - Új idők, új dalai 35. – Mágikus erdők, mítikus lények – A fantasy irodalom
 - Új idők, új dalai 36. – Hús-vér operahősök – Rigoletto a Dóm téren
 - Új idők, új dalai 37. – A szürke összes árnyalata – Betonszobrászat
 - Új idők, új dalai 38. – Újragondolt formák – Figurális szobrászat másként
 - Új idők, új dalai 39. – Struktúrált valóságok – A geometria peremén
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 19. – Tavaszi levesek
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 20. – A máglyarakás
 - Új idők, új dalai 41. – Évszázados értékek – A Százados úti művésztelep
 - 30 év a színpadon
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 13. – Húsvéti kalácsok
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 13. – Kalácsok Húsvétra
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 21. – Oroszkrém torta és macaron
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 23. – Tojásleves és szárnyas ragu
 - Új idők, új dalai 49. – A művész bölcsője – Epreskert
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 22. – Sült oldalas főzelékkel
 - Új idők, új dalai 43. – Zene és víziók – Carmina Burana az Erkel Színházban
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 24. – Finomfőzelék és brassói
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 25. – Rákóczi túrós és epres rétes
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 19. – Az eper
 - Gasztroangyal 6. – Jászdózsa és Jászjákóhalma
 - Gasztroangyal 7. – Köveskál
 - Magyarország finom 33. – Töltött jalapeno, Chilis-csokis süti
 - Magyarország finom 36. – Zalai borítós, Süllő zöldségágyon, Csigaragu
 - Kardosi ízek nyelvén
 - Gasztroangyal 10. – Celldömölk
 - Magyarország finom 51. – Focaccia col formaggio di recco, Pizza margherita
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 18. – A spárga
 - Gasztroangyal 13. – Vendégségben a MEZGÉ-nél
 - Gasztroangyal 14. – Kazár
 - Gasztroangyal 15. – Szihalom
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 20. – Tavaszi zöldfűszerek
 - Gasztroangyal 18. – Hajdúdorog
 - Gasztroangyal 19. – Szenna
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 21. – A spenót
 - Gasztroangyal 20. – Cserépfalu
 - Gasztroangyal 22. – Válogató adás – Különleges helyszínek
 - Gasztroangyal 25. – Válogató adás – Balatonfelvidék
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 22. – Különleges kalácsok
 - Gasztroangyal 27. – Válogató adás – Hortobágy
 - Gasztroangyal 28. – Kecskemét
 - Gasztroangyal 29. – Tisza-tó
 - Marcus kolostor
 - MMA – portré sorozat 7. – A zene költője – Portréfilm Huszár Lajos zeneszerzőről
 - Táncközösség
 - MMA – portré sorozat 30. – Mindennek ideje van – Portréfilm Dobozy Borbála csemballóművészről
 - Gasztroangyal 31. – Szentendrei skanzen
 - Gasztroangyal 32. – Emu és strucc
 - Gasztroangyal 34. – Nagykörű – Ártéri gazdálkodás
 - Gasztroangyal 36. – Röjtökmuzsaj
 - Gasztroangyal 37. – Őszi kirándulás az Őrségben
 - Gasztroangyal 40. – Fegyvernek
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 24. – Őrségi fogások
 - Gasztroangyal 41. – Goricskó
 - Kiskunsági Nemzeti Park – CSODAVILÁG a Duna-Tisza közén
 - Gasztroangyal 42. – Barkóság
 - Gasztroangyal 1. – Szatmár a határon túl
 - Gasztroangyal 2. – Máramaros
 - Magyarország finom 56. – Görögdinnye gazpacho, Savanyított dinnye, Cigányka
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 25. – Házi péksütemények
 - Az idők jelei
 - Gasztroangyal 7. – Tokaji túra
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 26. – Gyümölcsös finomságok
 - Gasztroangyal 9. – Lulla
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 23. – A kora nyár ízei
 - Magyarország finom 37. – Zsófia torta, Rostélyos pohánkaágyon
 - Gasztroangyal 2. – Nagybajom
 - Magyarország finom 13. – Tyúkhúsleves, Tönkölykorpás kifli
 - Istenke bicskája
 - Gasztroangyal 10. – Pesti gasztrokaland
 - Gasztroangyal 12. – Császártöltés
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 11. – Krumplis fogások
 - Magyarország finom 14. – Olajos hal, Cigány töltött káposzta
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 25. – Különleges rétesek
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 26. – Gyuvecs és török lecsó
 - Magyarország finom 49. – Sült pisztráng, Sült szarvascomb szeletek tócsival és mozzarellás paradicsomsalátával, Habos diós kifli, Sós stangli
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 27. – Fonyódi petyek és sült pisztráng
 - Magyarország finom 16. – Szármánt, Kásás hurka
 - A “Hasadék”mentén
 - Magyarország finom 48. – Kolostoros káposzta, Vöröslencsés káposztaleves, Káposztás pogácsa
 - “Cseppekben oldott napsugár”
 - Másfél év Covidellával
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 28. – Mandulás sütemények
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 29. – Habos diós és osztrák császármorzsa
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 30. – Káposztás fogások
 - Magyarország finom 52. – Fogas fasírt cukorborsó-mángold pürével és pirított mandulával, Mentás zöldborsókrémleves, Ibolyás csokitorta
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 31. – Zakuszka és padlizsánkrém
 - Magyarország finom 20. – Mocskos tészta, Tarpai paraszt porlós
 - Magyarország finom 15. – Szilvalekváros orda, Vargabéles, Fűszeres kenyér, Ordás töltött tésztabatyu
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 32. – Őszi fogások tökből és zúzából
 - Magyarország finom 21. – Churut, Örmény fülleves – Angadzsabor, Örmény palacsinta
 - Új idők, új dalai 6. – Az acélszobrászat
 - Magyarország finom 22. – Sajtos- tepertős kalács, Csicsóka pástétom, Batáta pástétom
 - Magyarország finom 17. – Krumplikása, Töltött fácánmell, Kacsamájjal töltött kucsmagomba
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 33. – Két izgalmas levesrecept
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 33. – Töltött csirke variációk
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 34. – Receptek Márton-napra
 - Új idők, új dalai 8. – Monokróm festészet
 - Új idők, új dalai 9. – Az ifjúsági regény
 - Magyarország finom 41. – Kínai csípős kacsaszív, Gulab Jamun fánkocskák
 - Magyarország finom 58. – Mátrai betyárgulyás, Paradicsomos sült báránygerinc, Juhtúrós puliszka
 - Új idők, új dalai 13. – Találkozás egy régi ismerőssel – A Goldberg variációk
 - Magyarország finom 35. – Birsalma csatni, Birsalmás bableves
 - Új idők, új dalai 15. – A hely szelleme – A Hódmezővásárhelyi festészet (Vásárhelyi festészet)
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 35. – Melengető levesek
 - Magyarország finom 24. – Rántott hús gluténmentesen amaránt körettel, Kókuszkrémes vöröslencse-leves, Bundázott padlizsán barnarizzsel és narancsos almacsatnival, Köles “túrógombóc”
 - Magyarország finom 12. – Slambuc, Birkapörkölt
 - Magyarország finom 40. – Levendulás keksz, Citromkrém, Erdei gombakrémleves parmezán sables-val
 - Magyarország finom 38. – Rugelach, Aszaltszilvával töltött édes maceszgombóc
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 36. – Boldogi nagyrózsa és sütőtökös pite
 - Magyarország finom 25. – Hideg barackleves, Pikáns sült őszibarackok, Szatymazi őszibarackbefőtt, Szatymazi barackos sütemény
 - Új idők, új dalai 18. – A tudatos giccs a művészetben
 - Magyarország finom 31. – Hagymás vér, Gyümölcsfánk
 - Elena Sacadat
 - Aviso 16. – Hungarikum Gálakoncert
 - Magyarország finom 57. – Göngyölt sült hasaalja szalonna, Bulgur zöldségekkel és körömvirágos paradicsom chutney-val füstölt sertés szűzzel bizarr borjú
 - Magyarország finom 42. – Fácánleves, Töltött káposzta nádudvari módra, Slambuc, Rakott palacsinta trófea módra
 - 1918. december 1.
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 40. – Receptek karácsonyra
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 37. – Manuk szelet és karácsonyi kekszek
 - Magyarország finom 26. – Cseresznyelekváros gombóc, Cseresznyeleves, Cirkos kalács, Cseresznyelekvár
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 38. – Mákos csík és töltött káposzta
 - Új idők, új dalai 20. – Az idő forgácsai – A faszobrászat
 - Magyarország finom 27. – Szarvas vesevelő, Vaddisznómájjal töltött gombafejek, Vadkacsa nyárson
 - Magyarország finom 34. – Zserbó, Gyümölcskenyér
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 40. – Eszterházy torta és krumplicukorkás sütemény
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 39. – Luca napi pogácsa és ernyős hájas
 - MMA – portré sorozat 11. – Színész csak a színházban légy… – Cserhalmi György színművész
 - Zegzugos történetek – A gyulai Petőfi tér meséi
 - Új idők, új dalai 25. – A varázsfuvola
 - Magyarország finom 28. – Kapucnyika, Mákosguba (opekanca), Bögrés sajttorta
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 42. – Szilveszteri készülődés
 - Új idők, új dalai 28. – Más megvilágításba helyezni – Fény a fotóművészetbe
 - MMA – portré sorozat 16. – Nem herceg, partizán akartam lenni… – Portréfilm Kiss János balettművészről
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 1. – Kelt kalácsok
 - Új idők, új dalai 2. – Fénytér
 - Új idők, új dalai 4. – Az anyagot öltött gondolat
 - Új idők, új dalai 3. – Jelen lenni
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 1. – A túró
 - Magyarország finom 1. – Ernyős hájas, Non plus ultra
 - Ando Drom I-II.
 - Magyar kortárs zenei almanach – Vujicsics
 - Szódavíz
 - A mediterrán Szeged
 - Érzékeny töredék.. Kortárs művészeti est
 - Új idők, új dalai 8. – Egy balettelőadás születése
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 41. – Szilveszteri készülődés
 - Magyarország finom 2. – Rózsa Sándor kedvence, Gurulós fánk
 - Új idők, új dalai 9. – Így születik az akt grafika
 - Új idők, új dalai 10. – Így születik az egyperces
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 1. – Disznótoros
 - Magyarország finom 3. – Töltött szőlőlevél, Görög citromos süti
 - Új idők, új dalai 11. – Egy zongoraest születése
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2. – Farsangi finomságok
 - Magyarország finom 4. – Rétes, Tarhonyaleves
 - Új idők, új dalai 12. – Egy Kortárs táncelőadás születése
 - Új idők, új dalai 14. – Így születik a gyerekvers
 - Új idők, új dalai 15. – Így születik a kóruskoncert – Az örökérvényűség keresése
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 3. – Palócleves és koriander acorda
 - Magyarország finom 5. – Strudli, Fűszeres marhafasírt gombaraguval
 - Új idők, új dalai 2. – A színházi jelmeztervezés – Az empátia művészete
 - Új idők, új dalai 4. – Egy operaelőadás születése – A Bohém Élet – Egy opera két felfogásban
 - Új idők, új dalai 5. – Az orgona – A királynő – Az orgona művészete
 - Színpadon túl – Színház és 1956
 - Az utolsó tanóra Szántó Flórával
 - Bukovinai kolostorok. Putna
 - Magyarország finom 30. – Kásás galuska (töltike), Töltött tyúk
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2. – Ételek disznóvágásra
 - “Az én irodalmi műfajom a műfordítás”
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 4. – Cigánypecsenye és “fürj, zeller, hajdina”
 - Magyarország finom 6. – Téli erdei gombaleves, Babbal töltött burgonya, Savanyú káposztás saláta
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 5. – Kaputámaszték
 - Pusztaottlaka, a kincses falu
 - Új idők, új dalai 7. – Textilművészet – Trendek nélkül – A textil szabadsága
 - Magyarország finom 32. – Kelt-hájas kifli, Papsipka
 - Új idők, új dalai 8. – Így születik a szerelmes vers – Legyen tiéd az életem – A szerelmi költészet
 - Magyarország finom 60. – Krumplis csuka, Töltött csuka
 - Magyarország finom 18. – Gyöngyös ragu, Mézes-mustáros csirke, gyömbéres almával és mákos rizzsel
 - Magyarország finom 43. – Grillezett báránymájas hurka, Báránygulyás sült gombákkal, Bárányburger
 - Magyarország finom 44. – Sült uborka, Csicsókasaláta, Hajtogatott réteges keletlen
 - Magyarország finom 29. – Örömkalács
 - Magyarország finom 46. – Paprikáscsirke leves, Kvircedli, Bajor Galloway marharolád mustáros szószban szalvétagombóccal
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 6. – Lángos
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 7. – Sárgaborsó-főzelék
 - Új idők, új dalai 9. – A cirkusz pszichológusai – A bohócok
 - Magyarország finom 7. – Savanyú sertéspacal, Paprikás halragu, Juhtúrós sztrapacska
 - Új idők, új dalai 12. – Ön. Arc. Kép – A tükröződő én
 - Új idők, új dalai 13. – Könyvillusztráció – Írás képek
 - Új idők, új dalai 14. – A ritmus zenéje – Szívvel dobbal
 - Vízkereszttől nagyböjtig
 - Magyarország finom 53. – Malacsült parázskrumplival és sültpaprikasalátával, Csőben sült zöldségek
 - Farsang Stráníban – a Furmicskával
 - Új idők, új dalai 16. – Jazz improvizáció
 - Új idők, új dalai 18. – Az érzelmek dinamikája – A fizikai színház
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 9. – Pénteki tésztaételek
 - Magyarország finom 39. – Kacsaaprólékkal főtt paradicsomos káposzta, Gombócleves, Pirított gombóc
 - A szlovák jazz gyöngyszemei Budapesten
 - Magyarország finom 19. – Rábaközi vert perec, Kapuvári böllérmáj
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 1. – Malacköröm és malacfül
 - Új idők, új dalai 21. – A vígjáték – Goldoni újratöltve: A commedia dell’arte színpadán
 - Új idők, új dalai 22. – Megkomponált érzelmek – A Filmzene
 - Új idők, új dalai 23. – Megkomponált érzelmek – A filmzene 2.
 - Új idők, új dalai 26. – Az egyéniség ritusa – Néptánc és önkifejezés
 - Magyarország finom 45. – Borsos kalács, Rácponty
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 8. – Krumplis rucatalp
 - Magyarország finom 8. – Csokoládés mogyorókrém, tökmagkrém, Bakonyi sertésragu
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 9. – Gombócleves, pirított gombóc
 - Új idők, új dalai 28. – Klasszikus újjászületések – Variációk a négy évszakra
 - Magyarország finom 9. – Lucerna főzelék, Csángó paszulyleves
 - Új idők, új dalai 29. – A szem a lélek tükre – Op-Art a kiszámított illúzió
 - Új idők, új dalai 30. – Ipar- és formatervezés: A kikerülhetetlen design – Ipar- és formatervezés
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 10. – Somlói galuska
 - Magyarország finom 10. – Töltött galamb, Szüreti szarvasragu, Nyúlmájjal töltött tésztabatyu
 - Új idők, új dalai 31. – Versenyfutás a képzelettel – A mese
 - Új idők, új dalai 32. – Életre kelt képkockák – Az animációsfilm
 - Új idők, új dalai 33. – Kibogozni a hangokat – A kortárs opera világa
 - Magyarország finom 11. – Uborkás hűsítő ital, Zakuszka, Laska, Hajdinás pogácsa
 - Új idők, új dalai 34. – Természetművészet – A környezethez igazított alkotás
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 12. – Vendégváró sütemények
 - Új idők, új dalai 36. – A szabadság élménye – Jazzénekesek között
 - Új idők, új dalai 38. – A tudatfeletti rend – Kortárs zongoradarabok
 - Új idők, új dalai 40. – A tér illúziója – Mapping
 - Új idők, új dalai 42. – Tudatos véletlen – A gesztusfestészet
 - Új idők, új dalai 43. – Bánk bán háromszor – Újrahangolt klasszikus
 - Új idők, új dalai 45. – Egyszerűen énekelni – Bel canto
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 12. – Tavaszi desszertek
 - Magyarország finom 23. – Vörösboros marhapofa csicsókapürével, töltött marhaszív, Pacalleves sült céklával és lencsével
 - Új idők, új dalai 47. – A lélek meghosszabbítása – A szaxofon
 - Új idők, új dalai 49. – Egy élet a felső zsebben – Szájharmonikások
 - Új idők, új dalai 50. – Filmek a színpadon: A vászonról a deszkákra – Filmadaptációk a színpadon
 - Ecseri húsvét
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 11. – Mákos ferentő
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 12. – A sült hal
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 12. – Csülkös bableves
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 13. – Felhő szelet
 - Új idők, új dalai 51. – Követni a víziókat – Regény a balettszínpadon
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 14. – Ostyás sütemények
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 15. – Húsvéti fogások
 - Magyarország finom 50. – Rózsakrémes, Kecskesajttal töltött kalács
 - A lélek eledele
 - Új idők, új dalai 1. – Képes mesék, mesés képek – A gyerekkönyv illusztráció
 - Új idők, új dalai 2. – Végtelen szabadság – Jazzgitárosok nyomában
 - Új idők, új dalai 4. – Dokumentarista fotó
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 16. – Spárga és krokett
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 19. – Stíriai metélt
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 18. – Töltött Csirke
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 17. – Zöldborsófőzelék
 - Nyisztor 100. 1.
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 20. – Öreglebbencs
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 21. – Rácponty
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 22. – Lakodalmas kalács
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 23. – Dedelle
 - Magyarországi Szlovákok Napja 2022
 - MMA – portré sorozat 22. – Te vagy a zeneszerző! – Portréfilm Reményi Attila zeneszerzőről
 - A Magyar Zene Háza
 - “A vérünkben van”, 75 éves az Eleki Hagyományörző Néptáncegyüttes
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 27. – Legényfogó leves
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 28. – Császárrétes
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 29. – Citromos szelet
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 30. – Kasespatzle
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 31. – Körömpörkölt csülökkel
 - Negyedszázada a világ színpadain, A Fanfare Ciocarlia Budapesten
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 32. – Dinsztelt füstölt kolbász
 - 75 év hagyomány
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 33. – Libasült és sztrapacska
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 34. – Sütőtökben sült csirke
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 35. – Zalai borítós
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 36. – Gesztenyés bejgli
 - Bukovinai kolostorok. Sucevita
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 37. – Páránfőtt
 - Mindig a mostban élj, de tervezz a jövőre!
 - 40 éves az Ecranul nostru. A 2000-es évek
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 39. – Töltött pulyka
 - Dalima
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 38. – Vörösboros kakas
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 40. – Ünnepi körtés sütemény
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/2. – Krumplikása
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/1. – Káposztás pogácsa
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/3. – Mocskos tészta
 - Nemzetiségek Napja Tótkomlóson
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/4. – Tejes krumplileves
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/5. – Strudli
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/6. – Prézlis knédli
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/7. – Lucskos káposzta
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/8. – Vaníliás csiga
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/9. – Juhtúrós rakott nokedli
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/10. – Vadas marhanyelv
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 11. – Sült bab kenyérlángossal
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 12. – Halgombócleves
 - Elveszett irodalmunk nyomában
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 13. – Gulyás
 - Jertek, vegyetek világosságot!
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 14. – Főrendi fánk
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 15. – Darunyak
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 16. – Cserta-menti kanászleves
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 17. – Édes málé
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/19. – Tót lepény
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/20. – Kapuvári bicskás pecsenye
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/21. – Pulutyka és pulykaszárny
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/22. – Vargányás hajdinaleves
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/23. – Színes kuglóf
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/24. – Rábavidéki gibanica
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/25. – Pelmenyi
 - Veszprém – Európa Kulturális Fővárosa 2023
 - I. Csömöri aratófesztivál
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/26. – Túrós lepény
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/28. – Gyemikát
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/29. – Hagymás rostélyos
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/30. – Csikós tokány
 - Gasztronómiai Nap
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/31. – Kürtős kalács
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/32. – Juhtúrós pogácsa
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/33. – Tökbélleves és tökpörkölt
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/34. – Csákvári mustáros, tejfölös szelet
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/36. – Savanyú káposztás, körtés nudli
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/35. – Tepertős kőttes
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/37. – Gánica
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/38. – Kerekrépás húsgombóc
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/40. – Diótorta
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/18. – Lencseleves csülökkel
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/41. – Korhely halászlé
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/39. – Csokoládés csillag
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/1. – Pacalcsorba
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/2. – Mágnás mákos
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/3. – Marhalábszárpörkölt
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/4. – Piskótás rétes
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/5. – Céklás bableves
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/6. – Grízes lángos
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/7. – Túrós csusza gazdagon
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/8. – Vágott leves
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/9. – Loksa
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/10. – Holstein szelet
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/11. – Böjti leves
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/12. – Darálós keksz
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/13. – Borsos kalács
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/14. – Palóc oldalas
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/16. – Fogas kárpáti módra
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/17. – Nevenincs kifli
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/19. – Kaszás leves
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/18. – Rántott borjúláb
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/20. – Eszterházy rostélyos
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/21. – Karikás béles
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/22. – Rigolettó
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/23. – Maultasche
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/24. – Kemenesi Béles
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/15. – Placsinta
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/27. – Málékenyér
 - Máté
 - MMA – portré sorozat 17. – Sztárfotó születik – Keleti Éva fotóművész
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/25. – Káposztás pompos
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/26. – Hancsik Edit emlékére
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/27. – Nyírségi gombócleves
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/28. – Mics
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/29. – Blaha Lujza torta
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/30. – Kókuszkocka
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/31. – Vesevelő
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/32. – Rakott zöldbab
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/33. – Omlós, sajtos csiga
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/34. – Kelt mákos gombóc
 
