Adatbázisunkban nyilvántartott alkotói szerepkörei:
- - Forgatókönyvíró -
 - Játék határok nélkül 1998. – 4. forduló
 - Játék határok nélkül 1998. – 5. forduló
 - Játék határok nélkül 1998. – 9. forduló
 - Játék határok nélkül 1998. – 6. forduló
 - Játék határok nélkül 1998. – 7. forduló
 - Játék határok nélkül 1998. – 8. forduló
 - Játék határok nélkül 1998. -10. forduló, Döntő
 - Játék határok nélkül 1999. – 1. forduló
 - Játék határok nélkül 1999. – 2. forduló
 - Játék határok nélkül 1999. – 3. forduló
 - Játék határok nélkül 1999. – 5. forduló
 - Játék határok nélkül 1999. – 6. forduló
 - Játék határok nélkül 1999. – 7. forduló
 - Gasztroangyal – Hentesek
 - Gasztroangyal – Rábaköz
 - Gasztroangyal – Zsidó konyha
 - Gasztroangyal 16. – Miskolc
 - Gasztroangyal – Cseresznye
 - Gasztroangyal – Magyarország finom. Bőszénfa
 - Gasztroangyal – Szalmakalap
 - Gasztroangyal – Meggy
 - Gasztroangyal – Moldva I.
 - Gasztroangyal – Moldva II.
 - Gasztroangyal – Badacsonyi kör
 - Gasztroangyal – Szatymaz
 - Gasztroangyal – Luca nap Szatymazon
 - Gasztroangyal – Pezsgő
 - Gasztroangyal – Muravidék
 - Gasztroangyal 29. – Gazvacsora
 - Gasztroangyal 30. – Lovastúra
 - Gasztroangyal 31. – Ormánság
 - Gasztroangyal 32. – Ipoly mente
 - Gasztroangyal 33. – Gyöngyös
 - Gasztroangyal 34. – Kappan
 - Gasztroangyal 35. – A fás legelők
 - Gasztroangyal 37. – Dunaharaszti
 - Gasztroangyal 1. – Best of 1. Disznóvágások
 - Gasztroangyal 3. – Best of 3. Pásztorkodás
 - Gasztroangyal 4. – Best of 4. Határon túli emlékek
 - Gasztroangyal 5. – Best of 5. Emlékezetes karakterek
 - Gasztroangyal 6. – Best of 6. Nemzetiségek
 - Gasztroangyal 9. – Best of 9. Halak
 - Gasztroangyal 28. – Somló
 - Gasztroangyal 41. – Nemzetek karácsonya
 - Gasztroangyal 29. – Barangolás Búza Sanyival
 - Gasztroangyal 1. – Az igazi hazai paradicsom
 - Gasztroangyal 30. – Monor
 - Gasztroangyal 7. – Best of 7. Húsfalók
 - Gasztroangyal 31. – Velencei-tó
 - Gasztroangyal 32. – Háry János nyomában
 - Gasztroangyal 36. – Aggtelek és környéke
 - Gasztroangyal – A spárga nyomában
 - Gasztroangyal 2. – Best of 2. Erdély
 - Gasztroangyal – Mikulás
 - Gasztroangyal 38. – Hajdúböszörmény
 - Gasztroangyal 39. – Vendégségben Pesti Istvánnál
 - Gasztroangyal 41. – Nagykáta
 - Gasztroangyal – Hódmezővásárhely és környéke
 - Gasztroangyal 3. – Keszthely
 - Gasztroangyal – Délvidék
 - Gasztroangyal – Hortobágy
 - Gasztroangyal – Erdély 2.
 - Gasztroangyal – Tarpai szilva
 - Gasztroangyal – Erdély 2.
 - Gasztroangyal – Délvidék 2.
 - Gasztroangyal – Tarany
 - Gasztroangyal – Kárpátalja
 - Gasztroangyal – Mikulás
 - Gasztroangyal – Felvidék
 - Gasztroangyal – Torma
 - Gasztroangyal – Magyar tarka-marhahús
 - Gasztroangyal – Sütőtök
 - Gasztroangyal – Erdély III.
 - Gasztroangyal – Marcsi kedvencei
 - Gasztroangyal – Bab, chili, paprika
 - Gasztroangyal – Farsang
 - Gasztroangyal – Tokaj
 - Gasztroangyal – Pilis
 - Gasztroangyal – Gluténmentes
 - Gasztroangyal – Konyhai praktikák
 - Gasztroangyal – Keszthely
 - Gasztroangyal – Harkány
 - Gasztroangyal – Palócföld
 - Gasztroangyal – Liptód
 - Gasztroangyal – Fertő tó
 - Gasztroangyal – Irodai piac
 - Gasztroangyal – Zala
 - Gasztroangyal – Mura vidék
 - Gasztroangyal – Békés
 - Gasztroangyal 12. – Rétköz
 - Gasztroangyal 13. – Bábolna
 - Gasztroangyal 14. – Kamra-túra
 - Gasztroangyal 15. – Csákvár
 - Gasztroangyal 16. – Orosz konyha
 - Gasztroangyal 17. – Görög konyha
 - Gasztroangyal 22. – Válogató adás – nálunk élő külföldiek
 - Gasztroangyal 26. – Válogató adás – Különleges főzési módszerek
 - Gasztroangyal 23. – Válogató adás – A legkedveltebb receptek
 - Gasztroangyal 19. – Sörtúra
 - Gasztroangyal 18. – Dunakanyar
 - Gasztroangyal 20. – Kisújszállás
 - Gasztroangyal 22. – Barbecue
 - Gasztroangyal 21. – Vidék a fővárosban
 - Gasztroangyal 23. – Dél-Somogy
 - Gasztroangyal 24. – Gasztroangyal, Marcsi, bogrács, nyár 1.
 - Gasztroangyal 25. – Gasztroangyal, Marcsi, bogrács, nyár 2.
 - Gasztroangyal 26. – Fagylalt
 - Gasztroangyal 27. – Szigetközi kecsege
 - Gasztroangyal 28. – Bakony
 - Gasztroangyal 33. – Erdővidék
 - Gasztroangyal 34. – Torockó
 - Gasztroangyal 35. – Szentantalfa
 - Gasztroangyal 24. – Válogató adás-Budapest
 - Gasztroangyal 37. – Bácsalmás
 - Gasztroangyal 40. – A balatoni hal
 - Gasztroangyal 42. – Átány
 - Gasztroangyal – Kecskemét
 - Gasztroangyal 8. – Best of 8. Csángók
 - Gasztroangyal 27. – Válogató adás – Balaton
 - Gasztroangyal 25. – Válogató adás – Sztárvendégek
 - Gasztroangyal – Szilveszter
 - Gasztroangyal 36. – A rizs
 - Gasztroangyal – Magyarország finom. Nagykörű
 - Gasztroangyal – Chili
 - Gasztroangyal – Göcsej
 - Gasztroangyal – Noszvaj
 - Gasztroangyal – Rozsály
 - Gasztroangyal – Délvidéki szüret
 - Gasztroangyal – Kávé, Szekszárd, barátság
 - Gasztroangyal – Györköny
 - Gasztroangyal – Nemzetek konyhája Budapesten
 - Gasztroangyal – A kárpáti borzderes
 - Gasztroangyal – A hadházi lapos káposzta
 - Gasztroangyal – Mór és környéke
 - Gasztroangyal – Baja
 - Gasztroangyal – Keleméri bárányok
 - Gasztroangyal 14. – Húsvét Erdélyben
 - Gasztroangyal – Baja
 - Gasztroangyal – Tényő
 - Gasztroangyal – Olasz konyha Budapesten
 - Gasztroangyal – Etyek
 - Gasztroangyal – Baumgartner Zsolttal Vas megyében
 - Gasztroangyal – Tata
 - Gasztroangyal – Légli Attilánál
 - Gasztroangyal – Fogatos zarándoklat a Balaton-felvidéken
 - Gasztroangyal – Gasztroangyal – Balaton
 - Gasztroangyal 11. – Francia konyha
 - Gasztroangyal 12. – Tél végi túra Zalában
 - Gasztroangyal 13. – Bor, Balaton, Barátság
 - Gasztroangyal – Murakeresztúr
 - Gasztroangyal 14. – Arad
 - Gasztroangyal 15. – Méhkerék
 - Gasztroangyal 16. – Lórév
 - Gasztroangyal 18. – Csörnyeföld és Vendvidék
 - Gasztroangyal 17. – Egészséges, finom és gazdaságos ételek
 - Gasztroangyal 19. – Madaras
 - Gasztroangyal 20. – Magyarlapád
 - Gasztroangyal – Dinnye
 - Gasztroangyal 21. – Kolozsvár
 - Gasztroangyal 22. – Barcs
 - Gasztroangyal 23. – Bozsok
 - Gasztroangyal – A gönci barack
 - Gasztroangyal 24. – Nagypeterdi lakodalom
 - Gasztroangyal 25. – Vendégségben Kalla Kálmánnál
 - Gasztroangyal 26. – Szamos mente
 - Gasztroangyal 27. – Veresegyház
 - Gasztroangyal 28. – Tállya
 - Gasztroangyal – Paradicsom és paprika
 - Gasztroangyal 29. – Befőzés Szentesen
 - Gasztroangyal 30. – Kakucs
 - Gasztroangyal – Zágráb
 - Gasztroangyal 31. – Egész évben Balaton
 - Gasztroangyal 32. – Berzencei batátaszüret
 - Gasztroangyal 33. – Tuzsér
 - Gasztroangyal 34. – Szeged környéki zöldségmustra
 - Gasztroangyal 35. – Szatmári gasztrotúra Takács Lajossal
 - Gasztroangyal 36. – Eszék
 - Gasztroangyal 37. – Sárvár
 - Gasztroangyal 38. – Gyergyószárhegy
 - Gasztroangyal 39. – Őszi túra Erdélyben
 - Gasztroangyal 40. – Nógrádi kirándulás
 - Gasztroangyal 41. – Őszi túra a Vendvidéken
 - Gasztroangyal 42. – Eszéki disznóvágás
 - Gasztroangyal – Rijeka
 - Gasztroangyal – Mátranovák
 - Gasztroangyal – Gömörszőlős
 - Gasztroangyal – Gemenc
 - Gasztroangyal 13. – Cegléd
 - Gasztroangyal 21. – Slow food mozgalom
 - Gasztroangyal 15. – A Bartók Béla út
 - Gasztroangyal – Bölcske
 - Gasztroangyal 17. – Orosháza
 - Gasztroangyal 18. – Egyházaskozár
 - Gasztroangyal 19. – Stílusos reggelik Szigetmonostoron
 - Gasztroangyal 20. – Sváb ételek újragondolva
 - Gasztroangyal – Őrség
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2. – A csirke
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 3. – A rétes
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 4. – A kacsa
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 5. – Fonott kalácsok
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 6. – A sertéssült
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 7. – Bőrös húsok
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 8. – Réteges sütemények
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 9. – A csokoládétorta
 - Gasztroangyal – Vértes
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 11. – A házi tészta
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 13. – A ponty
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 14. – Leveles tészta
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 15. – A sonka
 - Gasztroangyal – Vendégségben Didák testvérnél
 - Gasztroangyal – A háromhutai sütőklub
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 16. – A bárány
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 17. – A kuglóf
 - Gasztroangyal – Az öt templom utcája (Győr)
 - Gasztroangyal – Akasztó
 - Gasztroangyal 2. – Velem
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 27. – Lecsó
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 28. – Egytálételek
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 29. – Szálkás halak
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 30. – Főzelékek
 - Gasztroangyal – Bükkszentkereszt
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 31. – Paprikás és pörkölt
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 32. – A nyúl
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 34. – A tarhonya
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 35. – A liba
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 36. – Sós aprósütemények
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 37. – A sütőtök
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 38. – Adventi készülődés – “gazdag” sütemények
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 39. – Adventi készülődés – Bejgli és parfé
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 40. – Adventi készülődés – Mákos guba és “Szalaberna”
 - Gasztroangyal 3. – Belvárosi gasztrotúra
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 41. – Adventi készülődés – Karácsonyi klasszikusok
 - Gasztroangyal 4. – Selmecbánya
 - Gasztroangyal 5. – Magyarpolány
 - Gasztroangyal 6. – Komlóska
 - Gasztroangyal 7. – Mezőhegyes
 - Gasztroangyal 8. – Erdély télen I.
 - Gasztroangyal 9. – Erdély télen II.
 - Gasztroangyal 11. – Cigány konyha
 - Gasztroangyal 1. – Gyulaji erdei túra
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 3. – Ételek sertéshúsból
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 4. – A fánk
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 5. – Téli péksütemények
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 6. – Sütemények tojásfehérjével
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 7. – Kosárkák
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 8. – Tejfölös fogások
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 9. – Böjti édességek
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 10. – Savanyú ételek
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 11. – Egytálételek 2.
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 15. – Aranygaluska és croffin
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 16. – Tavaszi kedvencek
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 17. – Túrós desszertek
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 18. – Sütemények lapokból
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 19. – Kelet-magyarországi különlegességek
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 20. – Csotros kalács és Gundel palacsinta
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 21. – Receptek otthoni piknikhez
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 22. – Sparheltben sült ételek
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 23. – Sparhelten főtt receptek
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 24. – Lakodalmi csibeleves és joghurtos palacsinta
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 26. – Őszi gyümölcsös desszertek
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 27. – Frédi szelet és papszelet
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 28. – A csülök
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 29. – Sörkifli és baguette
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 30. – Macskaszem és fordított sütemény
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 31. – Tarja kétféleképpen
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 32. – Variációk császárhúsra
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 33. – Görögolvasó angyalbakanccsal és babfőzelék pulykakolbásszal
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 34. – Kürtős kalács és libasült
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 35. – A pacal
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 36. – Egyszerű és nagyszerű ízek
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 37. – Mézes krémes és gyümölcskenyér
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 38. – Ischler és Pozsonyi kifli
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 5. – Erdélyi fogások
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 6. – Téli menü
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 7. – Sólet és cassoulet
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 8. – Kelt hájas és csirkeszív villámgyorsan
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 39. – Mákos édességek
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2. – Derelye és kenyérpuding
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 3. – Szalontüdő és agyas leves
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 4. – Paradicsomos káposzta és vegetáriánus töltött káposzta
 - Gasztroangyal 2. – A tök és a tökmagolaj
 - Gasztroangyal 5. – A Magyar liba
 - Gasztroangyal 15. – Újévi finomságok maradékból
 - Gasztroangyal 6. – A sajtok
 - Gasztroangyal 7. – Pisztráng
 - Gasztroangyal 8. – Szarvasgomba
 - Gasztroangyal 9. – A csokoládé
 - Gasztroangyal 10. – Dunai halak
 - Gasztroangyal 11. – Vadászat
 - Gasztroangyal 12. – A káposzta
 - Gasztroangyal 13. – Karácsony Marcsinál
 - Gasztroangyal – Vivat Bacchus énekegyüttes, disznóvágás Megyaszón, pezsgő készítés
 - Gasztroangyal – Amit a burgonyáról tudni lehet
 - Gasztroangyal 17. – A nyúl
 - Gasztroangyal 18. – Csipkebogyó
 - Gasztroangyal – Mandulából marcipán, gesztenyéből gesztenyepüré
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 10. – Vasárnapi kacsalakoma
 - Gasztroangyal 10. – Hajós
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 10. – A bab
 - Gasztroangyal – Kerekrépa, mustár
 - Gasztroangyal 20. – A búza, a liszt, a kenyér és a bor
 - Gasztroangyal – Balatonfüred, jéghorgászat, jégvitorlázás, Figula borászat..
 - Gasztroangyal – A tavaszi böjt
 - Gasztroangyal – A galamb
 - Gasztroangyal – A Gasztroangyal Nádudvaron
 - Gasztroangyal 25. – Tyúkok a Hungaroringen
 - Gasztroangyal – Tojás és tészta
 - Gasztroangyal – A sonka
 - Gasztroangyal – Boldog békeidők konyhája
 - Gasztroangyal – Ásványvizek
 - Gasztroangyal – Balatoni kerékpártúra
 - Gasztroangyal – Ehető virágok
 - Gasztroangyal – Spenót vagy sóska
 - Gasztroangyal – Őrségben az erő
 - Magyarország finom 55. – Sárgabarack krémleves, Ötven darabos
 - Gasztroangyal 36. – Gombás ételek
 - Gasztroangyal – A magyar eper
 - Magyarország finom 47. – Sült tejberizs (Sütlac), Perzsa paradicsomos padlizsán, Perzsa húsos rizs
 - Gasztroangyal 37. – Bivalytartás Vókonyán
 - Gasztroangyal – A legjobb termelői boltok
 - Gasztroangyal – Erdély 1.
 - Gasztroangyal – Erdély 1.
 - Gasztroangyal – Erdély 3.
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 14. – Húsvét
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 14. – Húsvéti menü
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 15. – Sztrapacska és agnolotti
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 16. – Tavaszi fogások
 - Magyarország finom 54. – Túrós meggyes – rétes, Lakodalmas csibeleves
 - Magyarország finom 59. – Céklaleves, Rókagomba pörkölt juhtúróval, Ecetes tejfölös torma, Tojásos egresszósz, Párolt disznóparéj
 - Gasztroangyal – Paprika
 - Gasztroangyal – Busa, dió, mogyoró
 - Gasztroangyal – A pulyka
 - Gasztroangyal – Levendula
 - Gasztroangyal – Homoktövis, csicsóka
 - Gasztroangyal – Köles és birka
 - Gasztroangyal – Szürkemarha
 - Gasztroangyal – 100 éves az Egri Bikavér
 - Gasztroangyal – Gasztroangyal Karácsony
 - Gasztroangyal – Garda fesztivál
 - Gasztroangyal 1. – Dödölle
 - Gasztroangyal – Batáta
 - Gasztroangyal – Ásotthalmi disznóvágás
 - Gasztroangyal – Fácán és vadkacsa vadászat
 - Gasztroangyal – Vince-nap Villányban
 - Gasztroangyal – Leves párbaj
 - Gasztroangyal – Gasztroangyal Pannonhalmán
 - Gasztroangyal – A reggeli
 - Gasztroangyal – Így spórolj a konyhában
 - Gasztroangyal – A tirpák konyha
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 17. – Bukta és pikáns zöldségleves
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 18. – Savanyú marharagu és sertésszűz sztroganoff
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 19. – Tavaszi levesek
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 20. – A máglyarakás
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 13. – Húsvéti kalácsok
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 13. – Kalácsok Húsvétra
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 21. – Oroszkrém torta és macaron
 - Gasztroangyal – A sváb konyha
 - Gasztroangyal – Húsvét Pécsett
 - Gasztroangyal – Tavasz jelnyelven
 - Gasztroangyal – Őseink konyhája
 - Gasztroangyal – A Szigetköz
 - Gasztroangyal – Huszárkonyha
 - Gasztroangyal – Gyorsételek
 - Gasztroangyal – Régi ételek új köntösben
 - Gasztroangyal – Málna, rebarbara
 - Gasztroangyal – A nagy csónaktúra
 - Gasztroangyal – Káli-medence
 - Gasztroangyal – Bagi – Nacsa
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 23. – Tojásleves és szárnyas ragu
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 22. – Sült oldalas főzelékkel
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 24. – Finomfőzelék és brassói
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 25. – Rákóczi túrós és epres rétes
 - Gasztroangyal 3. – Hagyma és fokhagyma
 - Gasztroangyal 4. – A fűszerpaprika
 - Gasztroangyal 4. – Velence télen
 - Gasztroangyal 5. – Feled
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 19. – Az eper
 - Gasztroangyal 6. – Jászdózsa és Jászjákóhalma
 - Gasztroangyal 8. – Lébény
 - Gasztroangyal 7. – Köveskál
 - Magyarország finom 33. – Töltött jalapeno, Chilis-csokis süti
 - Magyarország finom 36. – Zalai borítós, Süllő zöldségágyon, Csigaragu
 - Gasztroangyal 9. – Téli túra a Bakonyban
 - Gasztroangyal 10. – Celldömölk
 - Magyarország finom 51. – Focaccia col formaggio di recco, Pizza margherita
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 18. – A spárga
 - Gasztroangyal 11. – Téli Badacsony
 - Gasztroangyal 12. – Parád
 - Gasztroangyal 13. – Vendégségben a MEZGÉ-nél
 - Gasztroangyal 14. – Kazár
 - Gasztroangyal 15. – Szihalom
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 20. – Tavaszi zöldfűszerek
 - Gasztroangyal 16. – Pápa
 - Gasztroangyal 17. – Adony
 - Gasztroangyal 18. – Hajdúdorog
 - Gasztroangyal 19. – Szenna
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 21. – A spenót
 - Gasztroangyal 20. – Cserépfalu
 - Gasztroangyal 21. – Nemeshódos
 - Gasztroangyal 22. – Válogató adás – Különleges helyszínek
 - Gasztroangyal 23. – Válogató adás – Séfek
 - Gasztroangyal 24. – Válogató adás – a legjobb kalácsok
 - Gasztroangyal 25. – Válogató adás – Balatonfelvidék
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 22. – Különleges kalácsok
 - Gasztroangyal 26. – Válogató adás – Pécs-Villány
 - Gasztroangyal 27. – Válogató adás – Hortobágy
 - Gasztroangyal 28. – Kecskemét
 - Gasztroangyal 29. – Tisza-tó
 - Gasztroangyal 30. – Nagykőrös
 - Gasztroangyal 31. – Szentendrei skanzen
 - Gasztroangyal 32. – Emu és strucc
 - Gasztroangyal 33. – Závod
 - Gasztroangyal 35. – Vértesboglár és Szár
 - Gasztroangyal 34. – Nagykörű – Ártéri gazdálkodás
 - Gasztroangyal 36. – Röjtökmuzsaj
 - Gasztroangyal 37. – Őszi kirándulás az Őrségben
 - Gasztroangyal 38. – Mároki tojás
 - Gasztroangyal 39. – Zalaköveskút
 - Gasztroangyal 40. – Fegyvernek
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 24. – Őrségi fogások
 - Gasztroangyal 41. – Goricskó
 - Gasztroangyal 42. – Barkóság
 - Gasztroangyal 1. – Szatmár a határon túl
 - Gasztroangyal 2. – Máramaros
 - Magyarország finom 56. – Görögdinnye gazpacho, Savanyított dinnye, Cigányka
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 25. – Házi péksütemények
 - Gasztroangyal 3. – Távol-keleti konyha
 - Gasztroangyal 5. – Téli Balaton
 - Gasztroangyal 4. – Nagymaros
 - Gasztroangyal 6. – Emlékezetes sütemények
 - Gasztroangyal 7. – Tokaji túra
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 26. – Gyümölcsös finomságok
 - Gasztroangyal 8. – Szuperélelmiszerek nyomában
 - Gasztroangyal 9. – Lulla
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 23. – A kora nyár ízei
 - Magyarország finom 37. – Zsófia torta, Rostélyos pohánkaágyon
 - Gasztroangyal 2. – Nagybajom
 - Magyarország finom 13. – Tyúkhúsleves, Tönkölykorpás kifli
 - Gasztroangyal 10. – Pesti gasztrokaland
 - Gasztroangyal 11. – Budai gasztrokaland
 - Gasztroangyal 12. – Császártöltés
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 11. – Krumplis fogások
 - Magyarország finom 14. – Olajos hal, Cigány töltött káposzta
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 25. – Különleges rétesek
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 26. – Gyuvecs és török lecsó
 - Magyarország finom 49. – Sült pisztráng, Sült szarvascomb szeletek tócsival és mozzarellás paradicsomsalátával, Habos diós kifli, Sós stangli
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 27. – Fonyódi petyek és sült pisztráng
 - Magyarország finom 16. – Szármánt, Kásás hurka
 - Magyarország finom 48. – Kolostoros káposzta, Vöröslencsés káposztaleves, Káposztás pogácsa
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 28. – Mandulás sütemények
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 29. – Habos diós és osztrák császármorzsa
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 30. – Káposztás fogások
 - Magyarország finom 52. – Fogas fasírt cukorborsó-mángold pürével és pirított mandulával, Mentás zöldborsókrémleves, Ibolyás csokitorta
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 31. – Zakuszka és padlizsánkrém
 - Magyarország finom 20. – Mocskos tészta, Tarpai paraszt porlós
 - Magyarország finom 15. – Szilvalekváros orda, Vargabéles, Fűszeres kenyér, Ordás töltött tésztabatyu
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 32. – Őszi fogások tökből és zúzából
 - Magyarország finom 21. – Churut, Örmény fülleves – Angadzsabor, Örmény palacsinta
 - Magyarország finom 22. – Sajtos- tepertős kalács, Csicsóka pástétom, Batáta pástétom
 - Magyarország finom 17. – Krumplikása, Töltött fácánmell, Kacsamájjal töltött kucsmagomba
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 33. – Két izgalmas levesrecept
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 33. – Töltött csirke variációk
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 34. – Receptek Márton-napra
 - Magyarország finom 41. – Kínai csípős kacsaszív, Gulab Jamun fánkocskák
 - Magyarország finom 58. – Mátrai betyárgulyás, Paradicsomos sült báránygerinc, Juhtúrós puliszka
 - Magyarország finom 35. – Birsalma csatni, Birsalmás bableves
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 35. – Melengető levesek
 - Magyarország finom 24. – Rántott hús gluténmentesen amaránt körettel, Kókuszkrémes vöröslencse-leves, Bundázott padlizsán barnarizzsel és narancsos almacsatnival, Köles “túrógombóc”
 - Magyarország finom 12. – Slambuc, Birkapörkölt
 - Magyarország finom 40. – Levendulás keksz, Citromkrém, Erdei gombakrémleves parmezán sables-val
 - Magyarország finom 38. – Rugelach, Aszaltszilvával töltött édes maceszgombóc
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 36. – Boldogi nagyrózsa és sütőtökös pite
 - Magyarország finom 25. – Hideg barackleves, Pikáns sült őszibarackok, Szatymazi őszibarackbefőtt, Szatymazi barackos sütemény
 - Magyarország finom 31. – Hagymás vér, Gyümölcsfánk
 - Magyarország finom 57. – Göngyölt sült hasaalja szalonna, Bulgur zöldségekkel és körömvirágos paradicsom chutney-val füstölt sertés szűzzel bizarr borjú
 - Magyarország finom 42. – Fácánleves, Töltött káposzta nádudvari módra, Slambuc, Rakott palacsinta trófea módra
 - Gasztroangyal – Karácsony
 - Gasztroangyal – Szilveszter
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 40. – Receptek karácsonyra
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 37. – Manuk szelet és karácsonyi kekszek
 - Magyarország finom 26. – Cseresznyelekváros gombóc, Cseresznyeleves, Cirkos kalács, Cseresznyelekvár
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 38. – Mákos csík és töltött káposzta
 - Magyarország finom 27. – Szarvas vesevelő, Vaddisznómájjal töltött gombafejek, Vadkacsa nyárson
 - Magyarország finom 34. – Zserbó, Gyümölcskenyér
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 40. – Eszterházy torta és krumplicukorkás sütemény
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 39. – Luca napi pogácsa és ernyős hájas
 - Magyarország finom 28. – Kapucnyika, Mákosguba (opekanca), Bögrés sajttorta
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 42. – Szilveszteri készülődés
 - Gasztroangyal 42. – Szilveszteri készülődés
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 1. – Kelt kalácsok
 - Új idők, új dalai 1. – Így születik a csendélet
 - Új idők, új dalai 2. – Fénytér
 - Új idők, új dalai 4. – Az anyagot öltött gondolat
 - Új idők, új dalai 3. – Jelen lenni
 - Új idők, új dalai 5. – Mozdulatok Kánonja – Pantomim
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 1. – A túró
 - Magyarország finom 1. – Ernyős hájas, Non plus ultra
 - Új idők, új dalai 6. – A nyájas gyűlölködő – Színpadon III. Richárd monológja
 - Új idők, új dalai 7. – Teofánia – A szakrális szobrok születése
 - Új idők, új dalai 8. – Egy balettelőadás születése
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 41. – Szilveszteri készülődés
 - Magyarország finom 2. – Rózsa Sándor kedvence, Gurulós fánk
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 1. – Disznótoros
 - Magyarország finom 3. – Töltött szőlőlevél, Görög citromos süti
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2. – Farsangi finomságok
 - Magyarország finom 4. – Rétes, Tarhonyaleves
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 3. – Palócleves és koriander acorda
 - Magyarország finom 5. – Strudli, Fűszeres marhafasírt gombaraguval
 - Magyarország finom 30. – Kásás galuska (töltike), Töltött tyúk
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2. – Ételek disznóvágásra
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 4. – Cigánypecsenye és “fürj, zeller, hajdina”
 - Magyarország finom 6. – Téli erdei gombaleves, Babbal töltött burgonya, Savanyú káposztás saláta
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 5. – Kaputámaszték
 - Magyarország finom 32. – Kelt-hájas kifli, Papsipka
 - Magyarország finom 60. – Krumplis csuka, Töltött csuka
 - Magyarország finom 18. – Gyöngyös ragu, Mézes-mustáros csirke, gyömbéres almával és mákos rizzsel
 - Magyarország finom 43. – Grillezett báránymájas hurka, Báránygulyás sült gombákkal, Bárányburger
 - Magyarország finom 44. – Sült uborka, Csicsókasaláta, Hajtogatott réteges keletlen
 - Magyarország finom 29. – Örömkalács
 - Magyarország finom 46. – Paprikáscsirke leves, Kvircedli, Bajor Galloway marharolád mustáros szószban szalvétagombóccal
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 6. – Lángos
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 7. – Sárgaborsó-főzelék
 - Magyarország finom 7. – Savanyú sertéspacal, Paprikás halragu, Juhtúrós sztrapacska
 - Magyarország finom 53. – Malacsült parázskrumplival és sültpaprikasalátával, Csőben sült zöldségek
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 9. – Pénteki tésztaételek
 - Magyarország finom 39. – Kacsaaprólékkal főtt paradicsomos káposzta, Gombócleves, Pirított gombóc
 - Magyarország finom 19. – Rábaközi vert perec, Kapuvári böllérmáj
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 1. – Malacköröm és malacfül
 - Magyarország finom 45. – Borsos kalács, Rácponty
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 8. – Krumplis rucatalp
 - Magyarország finom 8. – Csokoládés mogyorókrém, tökmagkrém, Bakonyi sertésragu
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 9. – Gombócleves, pirított gombóc
 - Magyarország finom 9. – Lucerna főzelék, Csángó paszulyleves
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 10. – Somlói galuska
 - Magyarország finom 10. – Töltött galamb, Szüreti szarvasragu, Nyúlmájjal töltött tésztabatyu
 - Magyarország finom 11. – Uborkás hűsítő ital, Zakuszka, Laska, Hajdinás pogácsa
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 12. – Vendégváró sütemények
 - Gasztroangyal 10. – Vadászat Kaszópusztán
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 12. – Tavaszi desszertek
 - Magyarország finom 23. – Vörösboros marhapofa csicsókapürével, töltött marhaszív, Pacalleves sült céklával és lencsével
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 11. – Mákos ferentő
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 12. – A sült hal
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 12. – Csülkös bableves
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 13. – Felhő szelet
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 14. – Ostyás sütemények
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 15. – Húsvéti fogások
 - Magyarország finom 50. – Rózsakrémes, Kecskesajttal töltött kalács
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 16. – Spárga és krokett
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 19. – Stíriai metélt
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 18. – Töltött Csirke
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 17. – Zöldborsófőzelék
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 20. – Öreglebbencs
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 21. – Rácponty
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 22. – Lakodalmas kalács
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 23. – Dedelle
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 27. – Legényfogó leves
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 28. – Császárrétes
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 29. – Citromos szelet
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 30. – Kasespatzle
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 31. – Körömpörkölt csülökkel
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 32. – Dinsztelt füstölt kolbász
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 33. – Libasült és sztrapacska
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 34. – Sütőtökben sült csirke
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 35. – Zalai borítós
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 36. – Gesztenyés bejgli
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 37. – Páránfőtt
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 39. – Töltött pulyka
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 38. – Vörösboros kakas
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 40. – Ünnepi körtés sütemény
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/2. – Krumplikása
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/1. – Káposztás pogácsa
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/3. – Mocskos tészta
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/4. – Tejes krumplileves
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/5. – Strudli
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/6. – Prézlis knédli
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/7. – Lucskos káposzta
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/8. – Vaníliás csiga
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/9. – Juhtúrós rakott nokedli
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/10. – Vadas marhanyelv
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 11. – Sült bab kenyérlángossal
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 12. – Halgombócleves
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 13. – Gulyás
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 14. – Főrendi fánk
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 15. – Darunyak
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 16. – Cserta-menti kanászleves
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 17. – Édes málé
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/19. – Tót lepény
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/20. – Kapuvári bicskás pecsenye
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/21. – Pulutyka és pulykaszárny
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/22. – Vargányás hajdinaleves
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/23. – Színes kuglóf
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/24. – Rábavidéki gibanica
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/25. – Pelmenyi
 - Gasztroangyal – Pannonhalmán
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/26. – Túrós lepény
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/28. – Gyemikát
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/29. – Hagymás rostélyos
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/30. – Csikós tokány
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/31. – Kürtős kalács
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/32. – Juhtúrós pogácsa
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/33. – Tökbélleves és tökpörkölt
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/34. – Csákvári mustáros, tejfölös szelet
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/36. – Savanyú káposztás, körtés nudli
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/35. – Tepertős kőttes
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/37. – Gánica
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/38. – Kerekrépás húsgombóc
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/40. – Diótorta
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/18. – Lencseleves csülökkel
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/41. – Korhely halászlé
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/39. – Csokoládés csillag
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/1. – Pacalcsorba
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/2. – Mágnás mákos
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/3. – Marhalábszárpörkölt
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/4. – Piskótás rétes
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/5. – Céklás bableves
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/6. – Grízes lángos
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/7. – Túrós csusza gazdagon
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/8. – Vágott leves
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/9. – Loksa
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/10. – Holstein szelet
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/11. – Böjti leves
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/12. – Darálós keksz
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/13. – Borsos kalács
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/14. – Palóc oldalas
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/16. – Fogas kárpáti módra
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/17. – Nevenincs kifli
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/19. – Kaszás leves
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/18. – Rántott borjúláb
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/20. – Eszterházy rostélyos
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/21. – Karikás béles
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/22. – Rigolettó
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/23. – Maultasche
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/24. – Kemenesi Béles
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/15. – Placsinta
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/27. – Málékenyér
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/25. – Káposztás pompos
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/26. – Hancsik Edit emlékére
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/27. – Nyírségi gombócleves
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/28. – Mics
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/29. – Blaha Lujza torta
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/30. – Kókuszkocka
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/31. – Vesevelő
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/32. – Rakott zöldbab
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/33. – Omlós, sajtos csiga
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/34. – Kelt mákos gombóc
 
