Adatbázisunkban nyilvántartott alkotói szerepkörei:
- - Rendező -
 - Halra magyar!
 - Gasztroangyal 18. – Csörnyeföld és Vendvidék
 - Új idők, új dalai 30. – A jazz-nagybőgő
 - Új idők, új dalai 31. – Élő gyűjtemény – kortárs reflexiók
 - Új idők, új dalai 33. – Odüsszeusz, héroszok hérosza
 - Új idők, új dalai 34. – A harmónia hangjai – A hárfa művészete
 - Új idők, új dalai 40. – A zeneszerző műhelyében – Egy zongoramű születése
 - Új idők, új dalai 44. – Frida – Fájdalomból szublimálva
 - Új idők, új dalai 45. – Szükséges tisztázatlanság – Gonosz ábrázolása a művészetben
 - Új idők, új dalai 46. – Ellentétek összhangja – A MORPH
 - Új idők, új dalai 48. – A szertefoszló idő – Lírai archaizmus a képzőművészetben
 - Új idők, új dalai 51. – Mechanikus kecske – Harc az anyaggal
 - Új idők, új dalai 42. – Újjászülető hagyományok – Népművészet és divat
 - Új idők, új dalai 48. – Mezítelen pozitívok – Aktfotó
 - Új idők, új dalai 5. – A képregény
 - Új idők, új dalai 10. – Játékos lélek – A harmonika
 - Új idők, új dalai 11. – A lélek vigasza – Népdalok az elmúlásról (Népdal -sirató dalok)
 - Új idők, új dalai 12. – A passió – Krisztus feltámadása – Szolgálat és művészet
 - Új idők, új dalai 14. – Az irodalmi hős születése
 - Új idők, új dalai 16. – Egy örök érvényű mese – A fából faragott királyfi (Pécsi balett)
 - Új idők, új dalai 17. – Groteszk
 - Új idők, új dalai 19. – A cselló
 - Új idők, új dalai 21. – A város mint téma a festészetben
 - Új idők, új dalai 22. – Nehéz ez a könnyűzene – Ez maga a blues
 - Új idők, új dalai 23. – Összekötni az eget és a földet – Makovecz Imre életműve
 - Új idők, új dalai 24. – A népművészet mint ihlető forrás
 - Új idők, új dalai 25. – A varázsfuvola
 - Új idők, új dalai 26. – Improvizáció a táncban
 - Új idők, új dalai 29. – Mesélő mozdulatok – Hófehérke a színpadon
 - Új idők, új dalai 1. – A graffiti lélektana – Firkászvilág
 - Új idők, új dalai 21. – A vígjáték – Goldoni újratöltve: A commedia dell’arte színpadán
 - Új idők, új dalai 24. – Kedves ferdítők – A műfordítás ellenállhatatlan nehézsége
 - Új idők, új dalai 27. – Köztéri szobrok
 - Új idők, új dalai 33. – Kibogozni a hangokat – A kortárs opera világa
 - Új idők, új dalai 35. – Tradíciók és új utak – A brácsa becsülete
 - Új idők, új dalai 37. – Ihlető technológia – Újmédia művészet
 - Új idők, új dalai 39. – Meglátni és megfejteni – A plakát
 - Új idők, új dalai 40. – A tér illúziója – Mapping
 - Új idők, új dalai 41. – A halkszavú igazság – A klasszikus gitár
 - Új idők, új dalai 44. – Multifunkciós hungarikum – A cimbalom varázslatos világa
 - Új idők, új dalai 46. – Az akaratátvitel művészei – A karmester
 - Új idők, új dalai 52. – “Amikor a szó már nem elég” – A kortárs vallásosének
 - Új idők, új dalai 53. – A forgás bűvöletében – A keringős
 - Új idők, új dalai 3. – Ég és Föld között – Biblia és művészet
 - Új idők, új dalai 4. – Dokumentarista fotó
 
- - Operatőr -
 - Tibet, a száműzött ország I-II.
 - Halra magyar!
 - Napról napra 16. – Vajastésztában sült bélszín libamájjal
 - Napról napra 24. – Feketekagyló
 - Napról napra 25. – Sült camambert gersliropogóssal
 - Napról napra 6. – Epres joghurtos mascarpone
 - Napról napra 8. – Langyos saláta buggyantott tojással
 - Napról napra 9. – Csukafilé bazsalikomos morzsával
 - Napról napra 52. – Articsókás rizottó
 - Napról napra 66. – Lazac lucernacsíra mártással
 - Napról napra 21. – Pirított sertésmáj
 - Napról napra 23. – Provancei keszeg
 - Napról napra 27. – Humusz pitával
 - Napról napra 29. – Tökfőzelék fasírttal
 - Napról napra 33. – Fogasfilé Gundel-módra
 - Napról napra 32. – Svéd húsgombócok
 - Napról napra 49. – Borjúmáj meggymártással, polentával
 - Napról napra 58. – Töltött paradicsom
 - Napról napra 56. – Sült vegyes húsok mártással
 - Napról napra 57. – Vargánya sajtmártással
 - Napról napra 59. – Paprikasaláta rucolával
 - Napról napra 62. – Báránykaraj narancsos sárgarépával
 - Napról napra 61. – Mártogatós három színben
 - Napról napra 69. – Süllő articsókával, olívabogyóval
 - Napról napra 65. – Branzino tatár
 - Napról napra 73. – Palacsintafelfújt gyümölcsökkel
 - Napról napra 151. – Brassói aprópecsenye
 - Napról napra 133. – Narancsos krém
 - Napról napra 135. – Kacsamell körtével
 - Napról napra 132. – Fogas tatár
 - Napról napra 139. – Curry-s pulyka mézes paprikával
 - Napról napra 134. – Csirkemell burgonyával
 - Napról napra 137. – Torta burgonyából
 - Napról napra 138. – Tészta ricottával, zöldséges mártásban
 - Napról napra 87. – Marengói pirított csirke
 - Napról napra 51. – Gorgonzolás-kesudiós pulykamell
 - Napról napra 50. – Curry halgombócokkal
 - Napról napra 162. – Spárgás borjútekercs
 - Napról napra 125. – Csokoládés tiramisu
 - Napról napra 119. – Szarvasgombás sajtfondü
 - Napról napra 121. – Feketekagyló újburgonya salátával
 - Napról napra 123. – Zöldborsóleves kacsamájjal
 - Napról napra 127. – Spenótleves gombával
 - Napról napra 124. – Hamburger speck köntösben
 - Napról napra 126. – Fehérbab püré rákkal
 - Napról napra 103. – Kolbász-vajbab paradicsom saláta
 - Napról napra 105. – Borjúmáj salátával
 - Napról napra 107. – Ikrapástétom pirítóssal
 - Napról napra 36. – Bélszín steak almapürével
 - Napról napra 157. – Hátszín szelet kínai kellel
 - Napról napra 41. – Pórés rizottó borsalsával
 - Napról napra 43. – Sajt puding “paradicsommal”
 - Napról napra 40. – Rizottó vargányával, sütőtökkel
 - Napról napra 45. – Vizigesztenyés-garnélás batyuk
 - Napról napra 44. – Ecetes csirkecomb cous-cous-szal
 - Napról napra 111. – Sóban pácolt csirkemell
 - Napról napra 113. – Kapros marhavese tésztával
 - Napról napra 79. – Piemontei pacalleves
 - Napról napra 77. – Vöröstonhal bazsalikomos mártásban
 - Napról napra 78. – Fogasfilé kapros rákragun
 - Napról napra 178. – Fésűkagyló saláta
 - Napról napra 175. – Rizzsel töltött szőlőlevél
 - Napról napra 182. – Garnéla kesudióval
 - Napról napra 177. – Zsályás-ricottás ravioli
 - Napról napra 179. – Citromos cukkini saláta
 - Napról napra 184. – Parmezán kosárka
 - Napról napra 181. – Nyúlgerinc vajbabbal
 - Napról napra 186. – Csirkés-sajtos szendvics
 - Napról napra 183. – Norvég lazacleves
 - Napról napra 188. – Töltött sertéshús avokádóval
 - Napról napra 185. – Édesköményes spárga garnélával
 - Napról napra 187. – Gyorsleves sajtgombóccal
 - Napról napra 190. – Csicseriborsó sült kolbásszal
 - Napról napra 192. – Borjúborda kuszkusszal
 - Napról napra 97. – Csokoládé mousse krémlikőr mártással
 - Napról napra 93. – Csirkemáj levelestésztában
 - Napról napra 95. – Bárányos húspogácsa zöldborsóval
 - Napról napra 98. – Quiche loraine
 - Napról napra 147. – Csirkemell harissával
 - Napról napra 194. – Salátaleves kolbásszal
 - Napról napra 198. – Bolognai borjúszelet salátával
 - Napról napra 196. – Citromos makréla
 - Napról napra 200. – Gombás-tejszínes borjúmirigy
 - Napról napra 197. – Békacombok fehérborban
 - Napról napra 199. – Fenyőmagos csirkekrokett
 - Napról napra 152. – Fokhagymás pisztráng
 - Napról napra 146. – Sült camambert füstölt kacsával
 - Napról napra 150. – Prosciutto csirke gránátalmával
 - Napról napra 164. – Gnocchi burgonyából, cukkinivel
 - Napról napra 166. – Sonkás rizssaláta sárgadinnyével
 - Napról napra 163. – Lazac rucolával, paradicsommal
 - Napról napra 172. – Grillezett fehérspárga saláta
 - Napról napra 165. – Tonhalas cukkini tekercsek
 - Napról napra 167. – Gravlax
 - Napról napra 170. – Lazacfilé rózsabors mártással
 - Napról napra 171. – Cukkini lepény csirkemellel
 - Napról napra 117. – Jenei Tamás szendvicse
 - Napról napra 3. – Tortilla salátával
 - Napról napra 17. – Máktorta
 - Napról napra 81. – Besameles spenótfőzelék
 - Napról napra 83. – Csirkés cous-cous
 - Napról napra 94. – Paradicsomos angolna
 - Napról napra 136. – Gnocchi spenóttal
 - Napról napra 148. – Mentás-zöldbabos burgonyasaláta
 - Napról napra 159. – Tészta fekete kagylóval, csokoládéval
 - Napról napra 180. – Rókagombás karalábé borjúhússal
 - Napról napra 189. – Tejszínes-petrezselymes húsgombócok
 - Napról napra 201. – Csevapcsicsa ajvárral
 - Napról napra 12. – Baconos nyúlmáj-nyárs
 - Napról napra 11. – Pácolt sertésborda vajbab salátával
 - Napról napra 14. – Caponata főtt tojással
 - Napról napra 19. – Csirketortilla
 - Napról napra 26. – Csirkemáj pástétom
 - Napról napra 28. – Császármorzsa málnával
 - Napról napra 34. – Gundel palacsinta
 - Napról napra 47. – Lazac dijoni gyorspácban
 - Napról napra 46. – Borjúdió tojásos velővel
 - Napról napra 55. – Rebarbarás borjúmáj
 - Napról napra 71. – Lecsós gombapörkölt
 - Napról napra 89. – Narancsos-gyömbéres gyöngytyúk
 - Napról napra 104. – Reuben szendvics
 - Napról napra 106. – Ráksaláta
 - Piaci capriccio 1.
 - Piaci capriccio 4.
 - Piaci capriccio 5.
 - Piaci capriccio 15.
 - Napról napra 2. – Csirkeszárnyak bundában
 - Napról napra 4. – Balinfilé roston tésztával sóskamártással
 - Napról napra 5. – Kacsamell hoisin szósszal
 - Napról napra 7. – Bélszín stroganoff
 - Napról napra 13. – Csirkemell mogyorómártásban
 - Napról napra 15. – Gyorspácolt kacsamell epres salátával
 - Napról napra 18. – Borjúmirigy palacsintabatyuban
 - Napról napra 20. – Ír krumplislepény
 - Napról napra 22. – Szardellás burgonya
 - Napról napra 30. – Kókusztejes thai csirkeleves
 - Napról napra 31. – Tiramisu
 - Napról napra 35. – Sertésszűz kelkáposztás törtburgonyával
 - Napról napra 37. – Zsályás borjútekercsek
 - Napról napra 38. – Spárgás borjú golyók
 - Napról napra 48. – Sváb véres hurka rebarbarával
 - Napról napra 53. – Szétnyomott tészta pestoval
 - Napról napra 54. – Lasagna caprese
 - Napról napra 60. – Zöldségragu csirkemellel
 - Napról napra 63. – Tészta orátával, padlizsánnal
 - Napról napra 64. – Marinált szardínia
 - Napról napra 67. – Vöröstonhal filé paprikával
 - Napról napra 68. – Fogas burgonyával besütve
 - Napról napra 70. – Pisztráng fejessalátával
 - Napról napra 72. – Paradicsomos káposzta fasírttal
 - Napról napra 74. – Böllér máj velővel
 - Napról napra 75. – Gaspacho
 - Napról napra 76. – Sertésborda hentesraguval
 - Napról napra 80. – Töltött karalábé kapormártással
 - Napról napra 42. – Póréhagyma tekercs kardhallal
 - Napról napra 82. – Fehérboros hagymaleves
 - Napról napra 84. – Mangós-korianderes csirke
 - Napról napra 85. – Galambmell vörösbormártással
 - Napról napra 86. – Káposztás-mozzarellás penne
 - Napról napra 88. – Libamáj lecsóval
 - Napról napra 90. – Kacsapogácsa tavaszi káposztával
 - Napról napra 91. – Libanoni padlizsán
 - Napról napra 92. – Töltött tintahal spenóttal
 - Napról napra 96. – Meggyes pite mandulával
 - Napról napra 99. – Spanyol chorizós fokhagymaleves
 - Napról napra 100. – Tejfölös gombaleves galuskával
 - Napról napra 101. – Burgonya krémleves
 - Napról napra 102. – Tatárbeafsteak
 - Napról napra 108. – Forrázott tojás joghurttal
 - Napról napra 112. – Krumplifőzelék sült hagymával
 - Napról napra 114. – Borjúgerinc sajtmártásban
 - Napról napra 115. – Serpenyős harcsamáj
 - Napról napra 116. – Olívakrémmel sült kárászfilé
 - Napról napra 118. – Chilis-mogyorós csirkeszárnyak
 - Napról napra 120. – Sertésjava bajor káposztasalátával
 - Napról napra 122. – Marhanyelv lencsével
 - Napról napra 128. – Csirkemell gombával, tojással
 - Napról napra 129. – Nagymama töltött zsömléje
 - Napról napra 130. – Zsályás-májas tagliatelle
 - Napról napra 131. – Metélt tészta garnélával
 - Napról napra 141. – Zöldborsó krém rántott gomolyával
 - Napról napra 10. – Salátaleves szarvasgombával
 - Napról napra 142. – Korianderes sárgaborsóleves
 - Napról napra 168. – Csirkemell kefíres bundában
 - Napról napra 109. – Sertésérmék narancsos mártásban
 - Napról napra 110. – Pecsenye kacsamáj kölessel
 - Napról napra 143. – Fetás-fenyőmagos spenótsaláta
 - Napról napra 144. – Joghurtos-zsályás tojás
 - Napról napra 145. – Fehérboros-fokhagymás csirkecomb
 - Napról napra 149. – Tortilla sült paprikával
 - Napról napra 153. – Hagymás-almás borjúmáj
 - Napról napra 155. – Füstölt csülök krumplinudlival
 - Napról napra 154. – Párolt süllőfilé
 - Napról napra 156. – Almás heringsaláta
 - Napról napra 158. – Lazacszelet radicchióval
 - Napról napra 160. – Borjúborda zelleres burgonyasalátával
 - Napról napra 161. – Fogas filé avokádó krémmel
 - Napról napra 169. – Paella
 - Piaci capriccio 2.
 - Napról napra 1. – Harcsafilé roston vajbabbal
 - A boldogság útjain I/2.
 - A boldogság útjain I/3.
 - A boldogság útjain I/7.
 - A boldogság útjain I/8.
 - A boldogság útjain I/10.
 - A boldogság útjain I/4.
 - A boldogság útjain I/5.
 - Piaci capriccio 3.
 - Napról napra 173. – Fehérbab saláta garnélafarokkal
 - Napról napra 174. – Hagymás-szalonnás borjúmáj
 - Napról napra 176. – Kakukkfüves újburgonya leves
 - Piaci capriccio 6.
 - Piaci capriccio 7.
 - Piaci capriccio 8.
 - Piaci capriccio 9.
 - Napról napra 191. – Sertéskaraj zöldbabbal
 - Piaci capriccio 11.
 - Piaci capriccio 12.
 - Piaci capriccio 13.
 - Napról napra 193. – Fogas paradicsomszószban
 - Napról napra 195. – Grillezett vargányasaláta
 - Piaci capriccio 14.
 - A boldogság útjain I/1.
 - A boldogság útjain I/6.
 - Napról napra 140. – Csirkemell tekercs, avokádó krémmel
 - Piaci capriccio 10.
 - Gasztroangyal 33. – Gyöngyös
 - Sportverda 2014. I/10.
 - Sportverda 2014. I/12.
 - Sportverda 2014. I/2.
 - Sportverda 2014. I/3.
 - Sportverda 2014. I/5.
 - Sportverda 2014. I/6.
 - Sportverda 2014. I/7.
 - Sportverda 2015. I/1.
 - Sportverda 2015. I/11.
 - Sportverda 2015. I/12.
 - Sportverda 2015. I/2.
 - Sportverda 2015. I/3.
 - Sportverda 2015. I/4.
 - Sportverda 2015. I/5.
 - Sportverda 2015. I/6.
 - Sportverda 2015. I/7.
 - Sportverda 2015. I/8.
 - Sportverda 2015. I/9.
 - Műhely művek 1.
 - Műhely művek 3.
 - Műhely művek 2.
 - Sportverda 2014. I/1.
 - Sportverda 2014. I/4.
 - Sportverda 2014. I/8.
 - Sportverda 2014. I/9.
 - Gasztroangyal 36. – Aggtelek és környéke
 - Gasztroangyal 3. – Keszthely
 - Gasztroangyal 16. – Orosz konyha
 - Gasztroangyal 22. – Válogató adás – nálunk élő külföldiek
 - Gasztroangyal 23. – Válogató adás – A legkedveltebb receptek
 - Gasztroangyal 22. – Barbecue
 - Gasztroangyal 25. – Gasztroangyal, Marcsi, bogrács, nyár 2.
 - Gasztroangyal 26. – Fagylalt
 - Privát forradalmak
 - Gasztroangyal 24. – Válogató adás-Budapest
 - A boldogság útjain I/9.
 - Sportverda 2015. I/10.
 - Műhely művek 5.
 - Műhely művek 4.
 - Sportverda 2014. I/11.
 - Napról napra 39. – Rizottó zöldborsóval
 - Új idők, új dalai 47. – Palestrina – Az ellenpontok harmóniájában
 - Gasztroangyal 18. – Csörnyeföld és Vendvidék
 - Gasztroangyal 19. – Madaras
 - Gasztroangyal 25. – Vendégségben Kalla Kálmánnál
 - Gasztroangyal 29. – Befőzés Szentesen
 - Gasztroangyal 31. – Egész évben Balaton
 - Gasztroangyal 33. – Tuzsér
 - Gasztroangyal 40. – Nógrádi kirándulás
 - Gasztroangyal 15. – A Bartók Béla út
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2. – A csirke
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 3. – A rétes
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 4. – A kacsa
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 5. – Fonott kalácsok
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 6. – A sertéssült
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 7. – Bőrös húsok
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 8. – Réteges sütemények
 - Budapest, végállomás
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 9. – A csokoládétorta
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 11. – A házi tészta
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 13. – A ponty
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 14. – Leveles tészta
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 15. – A sonka
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 16. – A bárány
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 17. – A kuglóf
 - Gasztroangyal 2. – Velem
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 29. – Szálkás halak
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 30. – Főzelékek
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 31. – Paprikás és pörkölt
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 32. – A nyúl
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 34. – A tarhonya
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 35. – A liba
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 36. – Sós aprósütemények
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 37. – A sütőtök
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 38. – Adventi készülődés – “gazdag” sütemények
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 39. – Adventi készülődés – Bejgli és parfé
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 40. – Adventi készülődés – Mákos guba és “Szalaberna”
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 41. – Adventi készülődés – Karácsonyi klasszikusok
 - Gasztroangyal 5. – Magyarpolány
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 3. – Ételek sertéshúsból
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 4. – A fánk
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 15. – Aranygaluska és croffin
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 16. – Tavaszi kedvencek
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 17. – Túrós desszertek
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 18. – Sütemények lapokból
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 19. – Kelet-magyarországi különlegességek
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 20. – Csotros kalács és Gundel palacsinta
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 21. – Receptek otthoni piknikhez
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 22. – Sparheltben sült ételek
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 23. – Sparhelten főtt receptek
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 24. – Lakodalmi csibeleves és joghurtos palacsinta
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 26. – Őszi gyümölcsös desszertek
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 27. – Frédi szelet és papszelet
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 28. – A csülök
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 29. – Sörkifli és baguette
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 30. – Macskaszem és fordított sütemény
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 31. – Tarja kétféleképpen
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 32. – Variációk császárhúsra
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 33. – Görögolvasó angyalbakanccsal és babfőzelék pulykakolbásszal
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 34. – Kürtős kalács és libasült
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 35. – A pacal
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 36. – Egyszerű és nagyszerű ízek
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 37. – Mézes krémes és gyümölcskenyér
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 38. – Ischler és Pozsonyi kifli
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 5. – Erdélyi fogások
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 6. – Téli menü
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 7. – Sólet és cassoulet
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 8. – Kelt hájas és csirkeszív villámgyorsan
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 39. – Mákos édességek
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2. – Derelye és kenyérpuding
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 3. – Szalontüdő és agyas leves
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 4. – Paradicsomos káposzta és vegetáriánus töltött káposzta
 - Új idők, új dalai 30. – A jazz-nagybőgő
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 10. – Vasárnapi kacsalakoma
 - Gasztroangyal 10. – Hajós
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 10. – A bab
 - Magyarország finom 55. – Sárgabarack krémleves, Ötven darabos
 - Magyarország finom 47. – Sült tejberizs (Sütlac), Perzsa paradicsomos padlizsán, Perzsa húsos rizs
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 14. – Húsvét
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 14. – Húsvéti menü
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 15. – Sztrapacska és agnolotti
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 16. – Tavaszi fogások
 - Új idők, új dalai 31. – Élő gyűjtemény – kortárs reflexiók
 - Az Aranycsapat és a forradalom
 - Magyarország finom 54. – Túrós meggyes – rétes, Lakodalmas csibeleves
 - Magyarország finom 59. – Céklaleves, Rókagomba pörkölt juhtúróval, Ecetes tejfölös torma, Tojásos egresszósz, Párolt disznóparéj
 - Új idők, új dalai 33. – Odüsszeusz, héroszok hérosza
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 17. – Bukta és pikáns zöldségleves
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 18. – Savanyú marharagu és sertésszűz sztroganoff
 - Új idők, új dalai 34. – A harmónia hangjai – A hárfa művészete
 - Új idők, új dalai 40. – A zeneszerző műhelyében – Egy zongoramű születése
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 19. – Tavaszi levesek
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 20. – A máglyarakás
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 13. – Húsvéti kalácsok
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 13. – Kalácsok Húsvétra
 - Új idők, új dalai 44. – Frida – Fájdalomból szublimálva
 - Új idők, új dalai 45. – Szükséges tisztázatlanság – Gonosz ábrázolása a művészetben
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 21. – Oroszkrém torta és macaron
 - Új idők, új dalai 46. – Ellentétek összhangja – A MORPH
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 23. – Tojásleves és szárnyas ragu
 - Új idők, új dalai 48. – A szertefoszló idő – Lírai archaizmus a képzőművészetben
 - Új idők, új dalai 50. – A kereszténység bölcsőjénél – Ókeresztény himnuszok
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 22. – Sült oldalas főzelékkel
 - Új idők, új dalai 51. – Mechanikus kecske – Harc az anyaggal
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 24. – Finomfőzelék és brassói
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 25. – Rákóczi túrós és epres rétes
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 19. – Az eper
 - Magyarország finom 33. – Töltött jalapeno, Chilis-csokis süti
 - Magyarország finom 36. – Zalai borítós, Süllő zöldségágyon, Csigaragu
 - Magyarország finom 51. – Focaccia col formaggio di recco, Pizza margherita
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 18. – A spárga
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 20. – Tavaszi zöldfűszerek
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 21. – A spenót
 - Gasztroangyal 22. – Válogató adás – Különleges helyszínek
 - Gasztroangyal 23. – Válogató adás – Séfek
 - Gasztroangyal 24. – Válogató adás – a legjobb kalácsok
 - Gasztroangyal 25. – Válogató adás – Balatonfelvidék
 - Táncközösség
 - MMA – portré sorozat 30. – Mindennek ideje van – Portréfilm Dobozy Borbála csemballóművészről
 - Új idők, új dalai 42. – Újjászülető hagyományok – Népművészet és divat
 - Magyarország finom 56. – Görögdinnye gazpacho, Savanyított dinnye, Cigányka
 - Az idők jelei
 - Gasztroangyal 5. – Téli Balaton
 - Gasztroangyal 6. – Emlékezetes sütemények
 - Gasztroangyal 8. – Szuperélelmiszerek nyomában
 - Magyarország finom 37. – Zsófia torta, Rostélyos pohánkaágyon
 - Gasztroangyal 2. – Nagybajom
 - Magyarország finom 13. – Tyúkhúsleves, Tönkölykorpás kifli
 - A mi emberünk
 - Gasztroangyal 11. – Budai gasztrokaland
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 11. – Krumplis fogások
 - Magyarország finom 14. – Olajos hal, Cigány töltött káposzta
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 25. – Különleges rétesek
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 26. – Gyuvecs és török lecsó
 - Magyarország finom 49. – Sült pisztráng, Sült szarvascomb szeletek tócsival és mozzarellás paradicsomsalátával, Habos diós kifli, Sós stangli
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 27. – Fonyódi petyek és sült pisztráng
 - Magyarország finom 16. – Szármánt, Kásás hurka
 - Magyarország finom 48. – Kolostoros káposzta, Vöröslencsés káposztaleves, Káposztás pogácsa
 - Új idők, új dalai 48. – Mezítelen pozitívok – Aktfotó
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 28. – Mandulás sütemények
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 29. – Habos diós és osztrák császármorzsa
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 30. – Káposztás fogások
 - Magyarország finom 52. – Fogas fasírt cukorborsó-mángold pürével és pirított mandulával, Mentás zöldborsókrémleves, Ibolyás csokitorta
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 31. – Zakuszka és padlizsánkrém
 - Magyarország finom 20. – Mocskos tészta, Tarpai paraszt porlós
 - Magyarország finom 15. – Szilvalekváros orda, Vargabéles, Fűszeres kenyér, Ordás töltött tésztabatyu
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 32. – Őszi fogások tökből és zúzából
 - A Balaton kincsei 1-7
 - Magyarország finom 21. – Churut, Örmény fülleves – Angadzsabor, Örmény palacsinta
 - Új idők, új dalai 5. – A képregény
 - Magyarország finom 22. – Sajtos- tepertős kalács, Csicsóka pástétom, Batáta pástétom
 - Magyarország finom 17. – Krumplikása, Töltött fácánmell, Kacsamájjal töltött kucsmagomba
 - Új idők, új dalai 7. – Csak színház és más semmi
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 33. – Két izgalmas levesrecept
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 33. – Töltött csirke variációk
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 34. – Receptek Márton-napra
 - Magyarország finom 41. – Kínai csípős kacsaszív, Gulab Jamun fánkocskák
 - Új idők, új dalai 10. – Játékos lélek – A harmonika
 - Magyarország finom 58. – Mátrai betyárgulyás, Paradicsomos sült báránygerinc, Juhtúrós puliszka
 - Új idők, új dalai 11. – A lélek vigasza – Népdalok az elmúlásról (Népdal -sirató dalok)
 - Új idők, új dalai 12. – A passió – Krisztus feltámadása – Szolgálat és művészet
 - Új idők, új dalai 14. – Az irodalmi hős születése
 - Magyarország finom 35. – Birsalma csatni, Birsalmás bableves
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 35. – Melengető levesek
 - Magyarország finom 24. – Rántott hús gluténmentesen amaránt körettel, Kókuszkrémes vöröslencse-leves, Bundázott padlizsán barnarizzsel és narancsos almacsatnival, Köles “túrógombóc”
 - Magyarország finom 12. – Slambuc, Birkapörkölt
 - Magyarország finom 40. – Levendulás keksz, Citromkrém, Erdei gombakrémleves parmezán sables-val
 - Magyarország finom 38. – Rugelach, Aszaltszilvával töltött édes maceszgombóc
 - Új idők, új dalai 16. – Egy örök érvényű mese – A fából faragott királyfi (Pécsi balett)
 - Új idők, új dalai 17. – Groteszk
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 36. – Boldogi nagyrózsa és sütőtökös pite
 - Magyarország finom 25. – Hideg barackleves, Pikáns sült őszibarackok, Szatymazi őszibarackbefőtt, Szatymazi barackos sütemény
 - Új idők, új dalai 19. – A cselló
 - Magyarország finom 31. – Hagymás vér, Gyümölcsfánk
 - Magyarország finom 57. – Göngyölt sült hasaalja szalonna, Bulgur zöldségekkel és körömvirágos paradicsom chutney-val füstölt sertés szűzzel bizarr borjú
 - Magyarország finom 42. – Fácánleves, Töltött káposzta nádudvari módra, Slambuc, Rakott palacsinta trófea módra
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 40. – Receptek karácsonyra
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 37. – Manuk szelet és karácsonyi kekszek
 - Magyarország finom 26. – Cseresznyelekváros gombóc, Cseresznyeleves, Cirkos kalács, Cseresznyelekvár
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 38. – Mákos csík és töltött káposzta
 - Magyarország finom 27. – Szarvas vesevelő, Vaddisznómájjal töltött gombafejek, Vadkacsa nyárson
 - Magyarország finom 34. – Zserbó, Gyümölcskenyér
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 40. – Eszterházy torta és krumplicukorkás sütemény
 - Új idők, új dalai 21. – A város mint téma a festészetben
 - Új idők, új dalai 22. – Nehéz ez a könnyűzene – Ez maga a blues
 - Új idők, új dalai 23. – Összekötni az eget és a földet – Makovecz Imre életműve
 - Új idők, új dalai 24. – A népművészet mint ihlető forrás
 - Új idők, új dalai 25. – A varázsfuvola
 - Magyarország finom 28. – Kapucnyika, Mákosguba (opekanca), Bögrés sajttorta
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 42. – Szilveszteri készülődés
 - Új idők, új dalai 26. – Improvizáció a táncban
 - Új idők, új dalai 28. – Más megvilágításba helyezni – Fény a fotóművészetbe
 - Új idők, új dalai 29. – Mesélő mozdulatok – Hófehérke a színpadon
 - Gasztroangyal 42. – Szilveszteri készülődés
 - MMA – portré sorozat 16. – Nem herceg, partizán akartam lenni… – Portréfilm Kiss János balettművészről
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 1. – Kelt kalácsok
 - Új idők, új dalai 4. – Az anyagot öltött gondolat
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 1. – A túró
 - Magyarország finom 1. – Ernyős hájas, Non plus ultra
 - Új idők, új dalai 6. – A nyájas gyűlölködő – Színpadon III. Richárd monológja
 - Luciano Benetton – bemutatja Rókusfalvy Pál
 - Itt forgattam – Káli medence
 - Itt forgattam – Pilis
 - Élet a Monty Python előtt
 - Nosztalgia és elegancia
 - Pirx pilóta visszatér
 - A sport forradalma
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 41. – Szilveszteri készülődés
 - Magyarország finom 2. – Rózsa Sándor kedvence, Gurulós fánk
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 1. – Disznótoros
 - Magyarország finom 3. – Töltött szőlőlevél, Görög citromos süti
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2. – Farsangi finomságok
 - Magyarország finom 4. – Rétes, Tarhonyaleves
 - Új idők, új dalai 13. – Egy felnőtt bábelőadás születése
 - Új idők, új dalai 14. – Így születik a gyerekvers
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 3. – Palócleves és koriander acorda
 - Magyarország finom 5. – Strudli, Fűszeres marhafasírt gombaraguval
 - Új idők, új dalai 1. – A graffiti lélektana – Firkászvilág
 - Új idők, új dalai 4. – Egy operaelőadás születése – A Bohém Élet – Egy opera két felfogásban
 - Új idők, új dalai 5. – Az orgona – A királynő – Az orgona művészete
 - Új idők, új dalai 6. – Így születik a logo – Arculat – A logo hatalma
 - Magyarország finom 30. – Kásás galuska (töltike), Töltött tyúk
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2. – Ételek disznóvágásra
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 4. – Cigánypecsenye és “fürj, zeller, hajdina”
 - Magyarország finom 6. – Téli erdei gombaleves, Babbal töltött burgonya, Savanyú káposztás saláta
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 5. – Kaputámaszték
 - Magyarország finom 32. – Kelt-hájas kifli, Papsipka
 - Új idők, új dalai 8. – Így születik a szerelmes vers – Legyen tiéd az életem – A szerelmi költészet
 - Magyarország finom 60. – Krumplis csuka, Töltött csuka
 - Magyarország finom 18. – Gyöngyös ragu, Mézes-mustáros csirke, gyömbéres almával és mákos rizzsel
 - Magyarország finom 43. – Grillezett báránymájas hurka, Báránygulyás sült gombákkal, Bárányburger
 - Magyarország finom 44. – Sült uborka, Csicsókasaláta, Hajtogatott réteges keletlen
 - Magyarország finom 29. – Örömkalács
 - Magyarország finom 46. – Paprikáscsirke leves, Kvircedli, Bajor Galloway marharolád mustáros szószban szalvétagombóccal
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 6. – Lángos
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 7. – Sárgaborsó-főzelék
 - Új idők, új dalai 9. – A cirkusz pszichológusai – A bohócok
 - Új idők, új dalai 10. – A valóság képei – A szociofotó
 - Magyarország finom 7. – Savanyú sertéspacal, Paprikás halragu, Juhtúrós sztrapacska
 - Új idők, új dalai 11. – A karikatúra – A tulzás mestersége
 - Új idők, új dalai 12. – Ön. Arc. Kép – A tükröződő én
 - Új idők, új dalai 13. – Könyvillusztráció – Írás képek
 - Új idők, új dalai 14. – A ritmus zenéje – Szívvel dobbal
 - Új idők, új dalai 15. – Nagyzenekari koncert
 - Magyarország finom 53. – Malacsült parázskrumplival és sültpaprikasalátával, Csőben sült zöldségek
 - Új idők, új dalai 16. – Jazz improvizáció
 - Új idők, új dalai 17. – “Azért voltak élményeink…” – Sanzonok és vallomások
 - Új idők, új dalai 18. – Az érzelmek dinamikája – A fizikai színház
 - Új idők, új dalai 20. – Lényeges részletek – A hiperrealista festészet
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 9. – Pénteki tésztaételek
 - Magyarország finom 39. – Kacsaaprólékkal főtt paradicsomos káposzta, Gombócleves, Pirított gombóc
 - Magyarország finom 19. – Rábaközi vert perec, Kapuvári böllérmáj
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 1. – Malacköröm és malacfül
 - Új idők, új dalai 21. – A vígjáték – Goldoni újratöltve: A commedia dell’arte színpadán
 - Új idők, új dalai 22. – Megkomponált érzelmek – A Filmzene
 - Új idők, új dalai 23. – Megkomponált érzelmek – A filmzene 2.
 - Új idők, új dalai 24. – Kedves ferdítők – A műfordítás ellenállhatatlan nehézsége
 - Új idők, új dalai 26. – Az egyéniség ritusa – Néptánc és önkifejezés
 - Új idők, új dalai 27. – Köztéri szobrok
 - Magyarország finom 45. – Borsos kalács, Rácponty
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 8. – Krumplis rucatalp
 - Magyarország finom 8. – Csokoládés mogyorókrém, tökmagkrém, Bakonyi sertésragu
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 9. – Gombócleves, pirított gombóc
 - Új idők, új dalai 28. – Klasszikus újjászületések – Variációk a négy évszakra
 - Magyarország finom 9. – Lucerna főzelék, Csángó paszulyleves
 - Új idők, új dalai 29. – A szem a lélek tükre – Op-Art a kiszámított illúzió
 - Új idők, új dalai 30. – Ipar- és formatervezés: A kikerülhetetlen design – Ipar- és formatervezés
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 10. – Somlói galuska
 - Magyarország finom 10. – Töltött galamb, Szüreti szarvasragu, Nyúlmájjal töltött tésztabatyu
 - Új idők, új dalai 33. – Kibogozni a hangokat – A kortárs opera világa
 - Magyarország finom 11. – Uborkás hűsítő ital, Zakuszka, Laska, Hajdinás pogácsa
 - Új idők, új dalai 34. – Természetművészet – A környezethez igazított alkotás
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 12. – Vendégváró sütemények
 - Új idők, új dalai 35. – Tradíciók és új utak – A brácsa becsülete
 - Új idők, új dalai 37. – Ihlető technológia – Újmédia művészet
 - Új idők, új dalai 39. – Meglátni és megfejteni – A plakát
 - Új idők, új dalai 40. – A tér illúziója – Mapping
 - Új idők, új dalai 41. – A halkszavú igazság – A klasszikus gitár
 - Új idők, új dalai 43. – Bánk bán háromszor – Újrahangolt klasszikus
 - Új idők, új dalai 44. – Multifunkciós hungarikum – A cimbalom varázslatos világa
 - Új idők, új dalai 45. – Egyszerűen énekelni – Bel canto
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 12. – Tavaszi desszertek
 - Magyarország finom 23. – Vörösboros marhapofa csicsókapürével, töltött marhaszív, Pacalleves sült céklával és lencsével
 - Új idők, új dalai 46. – Az akaratátvitel művészei – A karmester
 - Új idők, új dalai 47. – A lélek meghosszabbítása – A szaxofon
 - Új idők, új dalai 50. – Filmek a színpadon: A vászonról a deszkákra – Filmadaptációk a színpadon
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 11. – Mákos ferentő
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 12. – A sült hal
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 12. – Csülkös bableves
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 13. – Felhő szelet
 - Új idők, új dalai 52. – “Amikor a szó már nem elég” – A kortárs vallásosének
 - Új idők, új dalai 53. – A forgás bűvöletében – A keringős
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 14. – Ostyás sütemények
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 15. – Húsvéti fogások
 - Magyarország finom 50. – Rózsakrémes, Kecskesajttal töltött kalács
 - Megnyerhetetlen mérkőzés
 - Új idők, új dalai 3. – Ég és Föld között – Biblia és művészet
 - Új idők, új dalai 4. – Dokumentarista fotó
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 16. – Spárga és krokett
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 19. – Stíriai metélt
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 18. – Töltött Csirke
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 17. – Zöldborsófőzelék
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 20. – Öreglebbencs
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 21. – Rácponty
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 22. – Lakodalmas kalács
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 23. – Dedelle
 - MMA – portré sorozat 22. – Te vagy a zeneszerző! – Portréfilm Reményi Attila zeneszerzőről
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 27. – Legényfogó leves
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 28. – Császárrétes
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 29. – Citromos szelet
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 30. – Kasespatzle
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 31. – Körömpörkölt csülökkel
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 32. – Dinsztelt füstölt kolbász
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 33. – Libasült és sztrapacska
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 34. – Sütőtökben sült csirke
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 35. – Zalai borítós
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 36. – Gesztenyés bejgli
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 37. – Páránfőtt
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 39. – Töltött pulyka
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 38. – Vörösboros kakas
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 40. – Ünnepi körtés sütemény
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/2. – Krumplikása
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/1. – Káposztás pogácsa
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/3. – Mocskos tészta
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/4. – Tejes krumplileves
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/5. – Strudli
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/6. – Prézlis knédli
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/7. – Lucskos káposzta
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/8. – Vaníliás csiga
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/9. – Juhtúrós rakott nokedli
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/10. – Vadas marhanyelv
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 11. – Sült bab kenyérlángossal
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 12. – Halgombócleves
 - Berlini kalauz
 - Cirkáló – Dél-Franciaország
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 13. – Gulyás
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 14. – Főrendi fánk
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 15. – Darunyak
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 16. – Cserta-menti kanászleves
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 17. – Édes málé
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/19. – Tót lepény
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/20. – Kapuvári bicskás pecsenye
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/21. – Pulutyka és pulykaszárny
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/22. – Vargányás hajdinaleves
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/23. – Színes kuglóf
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/24. – Rábavidéki gibanica
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/25. – Pelmenyi
 - Vár a Kárpát-medence 4. – Hollókő – Verebes Linda
 - Első Országos Bárzongorista Verseny
 - Cirkáló – Kaprun
 - Csapataink harcban álltak
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/26. – Túrós lepény
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/28. – Gyemikát
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/29. – Hagymás rostélyos
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/30. – Csikós tokány
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/31. – Kürtős kalács
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/32. – Juhtúrós pogácsa
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/33. – Tökbélleves és tökpörkölt
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/34. – Csákvári mustáros, tejfölös szelet
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/36. – Savanyú káposztás, körtés nudli
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/35. – Tepertős kőttes
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/37. – Gánica
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/38. – Kerekrépás húsgombóc
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/40. – Diótorta
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/18. – Lencseleves csülökkel
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/41. – Korhely halászlé
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/39. – Csokoládés csillag
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/1. – Pacalcsorba
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/2. – Mágnás mákos
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/3. – Marhalábszárpörkölt
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/4. – Piskótás rétes
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/5. – Céklás bableves
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/6. – Grízes lángos
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/7. – Túrós csusza gazdagon
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/8. – Vágott leves
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/9. – Loksa
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/10. – Holstein szelet
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/11. – Böjti leves
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/12. – Darálós keksz
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/13. – Borsos kalács
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/14. – Palóc oldalas
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/16. – Fogas kárpáti módra
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/17. – Nevenincs kifli
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/19. – Kaszás leves
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/18. – Rántott borjúláb
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/20. – Eszterházy rostélyos
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/21. – Karikás béles
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/22. – Rigolettó
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/23. – Maultasche
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/24. – Kemenesi Béles
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/15. – Placsinta
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/27. – Málékenyér
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/25. – Káposztás pompos
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/26. – Hancsik Edit emlékére
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/27. – Nyírségi gombócleves
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/28. – Mics
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/29. – Blaha Lujza torta
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/30. – Kókuszkocka
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/31. – Vesevelő
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/32. – Rakott zöldbab
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/33. – Omlós, sajtos csiga
 - Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/34. – Kelt mákos gombóc
 
